Share

În perioada 23-26 septembrie 2020, se va desfășura online, pe platforma ZOOM cea de-a 11-a ediție a Congresului Național al Asociației Române Romtransplant.

Va fi precedat de o conferință de presă în data de 22 septembrie, începând cu ora 11:00, la care vor lua parte: Înalt Preasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei; Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași; Prof. Dr. Irinel Popescu – Președinte de Onoare al Asociației Romtransplant; Directorul Centrului de Boli Digestive și Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni; Prof. Dr. Cristian Lupașcu – Președinte în exercițiu al Asociației Romtransplant; Coordonator al Programului de Transplant Hepatic, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, Iași;  Prof. Dr. Adrian Covic – Medic primar Medicina Internă; Medic Primar Nefrologie; Doctor în Știinte Medicale, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon ”, Iași; Prof. Dr. Viorel Scripcariu – Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Iași; Dr. Radu Zamfir – Director Executiv al Agenției Naționale de Transplant.

Citeste si   USAMV Iași se implică în valorificarea INTELIGENTĂ a deșeurilor agroalimentare industriale

Evenimentul se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Primarului Municipiului Iași și va avea loc sub egida: Asociației Profesionale Romtransplant, alături de ceilalți prestigioși organizatori: Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgența Sf. Spiridon Iași – Secția a II-a de Chirurgie, Spitalul Clinic ”Dr. C. I. Parhon”, Iași – Secția de Nefrologie și Transplant Renal.

Citeste si   Cum se joacă PNL de-a schimbarea la IAȘI: Lucian Petrică RUSU ”specialist” în tăiat hârtii a prins loc ELIGIBIL pe lista de la Camera DEPUTAȚILOR

Congresul va oferi oportunitatea de a reuni experți de renume național și internațional în domeniul medicinei de transplant. Specialiști de excepție în transplantul cardiac, hepatic, renal, pancreatic, de plămâni și măduvă osoasă își vor împărtăși din experiența și know-how-ul lor favorizând evoluția și progresul științei în fascinantul și complexul domeniu de transplant de organe.

Președintele de Onoare al Congresului va fi Prof. Dr. Irinel Popescu, care alături de Președintele în exercițiu, Prof. Dr. Cristian Lupașcu vor patrona bunul mers al acestui eveniment. Toate lucrările se vor susține online, pe platforma Zoom, începând cu data de 23 septembrie și se vor încheia pe 26 septembrie, iar la acest eveniment vor participa peste 300 de cadre medicale.

Citeste si   FINANȚĂRI totale de 1,5 milioane EURO, pentru STARTUP-urile inovatoare în domeniul SĂNĂTĂȚII

Mai multe detalii despre Congresul Național al Asociației Romtransplant puteți găsi accesând site-ul: https://www.medicalmanager.ro/congres-ROMTRANSPLANT-editia11/

Operatorul evenimentului este Oameni și Companii – fondată in anul 2000, numără 35 de specialiști care proiectează, dezvoltă și livrează anual peste 100 de soluții de marketing, printre care și 19 platforme digitale cu +mii de abonați. Cu ajutorul acestor platforme și utilizând strategii personalizate de conținut, ne adresăm simultan unui grup complex de peste 100 de comunități.

Mai multe detalii despre noi, aici: https://www.oamenisicompanii.ro/.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ