Share

Consilierii judeţeni PNL: ”Nerealizările lui Maricel Popa din mandatul său, lipsa de viziune şi de coerenţă a acestuia, se transformă în noi promisiuni deşarte pentru ieşeni”

PNL Iași acuză că noul MasterPlan al drumurilor judeţene pentru perioada 2021 – 2025 este ”un document scos din pălărie de Maricel Popa, fabricat peste noapte în spatele uşilor închise”.

Consilierii judeţeni PNL au luat act, cu surprindere, de forma unui aşa-numit MasterPlan al drumurilor judeţene pentru perioada 2021 – 2025, un document scos din pălărie de Maricel Popa, fabricat peste noapte în spatele uşilor închise.

Pentru Maricel Popa, noţiunea de consultare, de dezbatere publică, are ca înţeles impunerea directă spre aprobarea plenului Consiliului Judeţean a unei fiţuici lipsite de fundamentări serioase şi bazată pe informaţii fictive.

Citeste si   VIDEO Interviu Realitatea PLUS | Gabriel Oprea, dezvăluiri despre demisia din Guvern din 2015 după lansarea volumului „Confesiuni din sufrageria lui Oprea”

Maricel Popa invocă, în raportul de specialitate, cifre absurde de circa 200 milioane lei, pentru care nu există nicio garantie legală că acestea vor putea fi acoperite. Îi reamintim preşedintelui CJ că fonduri din modernizarea unor drumuri judeţene au fost direcţionalte pentru realizarea spitalului mobil.

Alte drumuri judeţene pe care Popa le-a introdus în proiect pentru înduplecarea grupului consilierilor liberali, drumuri care traversează comune conduse de primari PNL, sunt doar la nivelul unor studii de fezabilitate, fără să aibă o sursă certă de finanţare. Astfel, Maricel Popa nu face decât să umfle suma totală cu cifre nerealiste”, se arată în comunicatul celor de la PNL Iași. 

”Maricel Popa recunoaşte, chiar prin MasterPlan-ul propus, că în ultimii şase ani, inclusiv mandatul său, a reuşit să finalizeze modernizarea a 11 kilometri de drumuri judeţene, adică 1,83 kilometri de drum judeţean pe an”

Nu în ultimul rând, în goana sa disperată după capital electoral, Maricel Popa recunoaşte, chiar prin MasterPlan-ul propus, că în ultimii şase ani, inclusiv mandatul său, a reuşit să finalizeze modernizarea a 11 kilometri de drumuri judeţene, adică 1,83 kilometri de drum judeţean pe an! Aceasta este oglinda realizărilor lui Popa, o imagine pe care nu o mai poate manipula acum, spre sfârşitul mandatului său.

Grupul consilierilor judeţeni PNL va respinge această anomalie propusă de Maricel Popa şi va propune formarea un grup de lucru, compus din membri ai plenului CJ, pentru a analiza, în mod realist, nevoile din infrastructura rutieră judeţeană. Până atunci, ce ne propune Maricel Popa este doar o fiţuică electorală care arată că, la finalul mandatului său, acesta va rămâne doar o memorie tristă în analele politicii locale”, se mai arată în comunicatul transmis de Biroul de Presă a PNL Iași.

Citeste si   Alegeri parlamentare 2020. Câte milioane de români au drept de vot

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. Minciuni PNL-iste.Numai pe administrativul com.Vânători,au fost modernizati 10 km.drum județean.
    Lăsați-ne cu dezinformările voastre !

LĂSAȚI UN MESAJ