Share

Un nou atac lansat la adresa liderului PSD Iași, Maricel POPA

În cursul zilei de 8 mai a.c., Consilierul JudețeanMihaela IVANCIA a lansat un atac fără precedent la adresa liderului PSD IASIMaricel POPA.

”Ar fi timpul să vă duceți acasă, domnule Popa”

Ce să accept? Să accept conducerea unui personaj care nu știe nici de unele, adică, pardon, știe să cumpere și să vândă. Ce să cumpere și ce să vândă? Uitați-vă la el și la cei din jurul lui, și veti vedea!

Iată că a venit acel moment când nu mai pot accepta această situație, și când vreau să spun „cu subiect și predicat” că ar fi timpul să vă duceți acasă, domnule Popa”, se arată în declarația consilierului județean, Mihaela IVANCEA. 

Maricel POPA, facut albie de porci în PSD! Acuzațiile vin de la consilierul județean Mihaela IVANCIA

Reacția președintelui PSD Iași, Maricel POPA nu a întârziat să apară. Drept urmare, acesta a convocat imediat Biroul Permanent Județean al PSD Iași, pentru discuții și lămuriri. În cadrul acestei sedințe de lucru, online, a fost analizată activitatea filialei ieșene din ultima lună, fiind abordate inclusiv situațiile politice nefavorabile pentru partid, create de votul consilierilor locali ai municipiului Iași și declarațiile doamnei Mihaela Ivancia, președintele OFSD Iași.

Citeste si   STUDIU: Așteptările ANTREPRENORILOR din EUROPA cu privire la anul 2021

În urma discuțiilor purtate au fost propuse și aprobate, cu unanimitate, următoarele măsuri și acțiuni:

  1. PSD Iași se dezice în mod categoric de deciziile luate în nume personal de consilierii locali ai municipiului Iași cu privire la împrumutul de 21 de milioane de euro aprobat în ședința Consiliului Local din data de 30 aprilie 2020. Poziția oficială a partidului pe acest subiect a fost comunicată de președintele Organizației Municipale și viza amânarea proiectului pentru discuții și dezbateri publice;
  2. Retragerea sprijinului politic domnului Gabriel Surdu pentru calitatea de lider de grup în Consiliul Municipal Iași;
  3. Monitorizarea și evaluarea atentă a activității consilierilor locali ai municipiului Iași, în ceea ce privește activitatea politică și în acord cu poziția partidului în ceea ce privește adoptarea proiectelor de interes local;
  4. Analiza de îndată, în cadrul Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj al PSD Iași, a declarațiilor publice făcute de doamna Mihaela Ivancia, consilier județean și președintele OFPSD Iași.

O sedință de lucru ONLINE care de fapt nu a avut loc

Consilierul Județean Mihaela Ivancea este președintele OFPSD Iași și membră a Biroului Permanent Județean al PSD Iași. În urma convocării de către Maricel Popa a ședinței BPJ PSD Iași, reacția Mihaelei IVANCEA nu a întârziat să apară.

Citeste si   Marcel Ciolacu la "Legile Puterii" : Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

Mihaela Ivancea a postat pe pagina personală de Facebook că Biroul Permanent Județean al PSD Iași, al cărui membru încă mai este, nu a fost convocat și că acea ședință online despre care vorbește liderul PSD Iași nu ar fi avut loc.

”Ma întreb cum poți să ai încredere în cele spuse într-un comunicat de presă care începe cu o declarație mincinoasă?!

Nu, d-le Popa, nu ați convocat Biroul Permanent Județean, al cărui membru mai sunt, încă, și nu l-ati convocat pentru ședință online!

Am vazut că banuiește că “ar putea fi vorba de o acțiune concertată din exterior”, adică “aginturili străine”?”, se arată în postarea Mihaelei IVANCEA.

Contactată de către reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași, Mihaela Ivancea a declarat că ea și mulți alți colegi din BPJ nu au fost convocați la această ședință online, și că poate trage cu ușurință concluzia că această sedință nu s-a ținut vreodată.

În primul rând eu nu știu dacă cei care au fost în acel BPJ puteau să ia o decizie și în legătură cu tot ce se întâmplă în acest moment la nivelul PSD Iași, deciziile pot fi luate doar în Comitetul Executiv. Nu știu câte persoane au fost prezente la această ședință, cert este că eu încă fac parte din Biroul Permanent Județean și nu am fost convocată la această întâlnire.

Această întâlnire nu a avut loc online, ci oamenii au fost convocați la sediul PSD Iași. Deci, comunicatul emis a început cu o minciună. Știu cu siguranță că sunt câțiva membri din BPJ care nu au fost informați în legătură cu această ședință, ca și mine de altfel. În acest context stau și mă întreb cum poate domnul Popa să vorbească în numele întregului BPJ.

De ce domnul Popa a luat aceste decizii, nu vă pot spune deoarece cu mine nu vorbește. Ce pot eu să vă spun este că reacția mea nu face parte dintr-o conspirație împotriva domnului Popa așa cum a menționat dumnealui. Reacția mea este cea a unui simplu om care s-a săturat de mizeriile pe care acesta le face”, a declarat consilierul județean PSD Mihaela IVANCEA. 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. Sunt unul dintre cei 33 de membri ai BPJ al PSD Iasi si doresc sa va atrag atentia asupra unui aspect care desi pare minor este foarte important. Afirmatia din acel comunicat dat in numele PSD, deci al meu, conform careia unui consilier local PSD i s-a retras sprijinul pentru pozitia de lider de grup al grupului consilierilor locali din CL Muncipiului Iasi, este falsa si ilegala. Este falsa pentru ca nu a avut loc nicio sedinta de BPJ si este ilegala pentru ca incalca art. 24 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ