Share

Un consilier local dintr-o comuna ieseana este cercetat de oamenii legii dupa ce ar fi violat o tanara cu probleme psihice. Nu e pentru prima oara cand incearca sa isi bata joc de fete fara aparare, spune in lacrimi, mama victimei, care a depus plangere la politie.

Neputinta si groaza simte femeia de cand fiica sa, in varsta de 30 de ani, dar cu mintea unui copil, i-a spus ca a fost batjocorita! Un barbat bine vazut in sat ar fi ademenit-o intr-un loc ascuns si ar fi profitat de naivitatea ei, scrie stirilekanalD.ro

“Mergea la vale si tragea pantalonii, se incheia la pantaloni, eu asa am vazut”

“A fost usor de pacalit, dar nu a fost ala normal la cap care a facut!”

Cel aratat cu degetul e un consilier local!

Ca raspuns la acuzatii, barbatul spune ca totul ar fi o inscenare. Politistii au insa o plangere pe numele sau si trebuie sa-l cerceteze. In cazul in care violul s-a fi petrecut, trebuie dovedit. Deocamdata, legistii care au examinat-o pe tanara spun ca nu au gasit urme de violenta. Legea e, totusi, clara cand vine vorba de persoane fara discernamant. O comisie de specialitate va decide daca tanara a fost sau nu constienta de faptele sale.

Bardita Argentina, mama fetei.

“Puscaria sa-l manance, nu-l iert niciodata , in puscarie sa mearga”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ