Share

Managementul defectuos a adus Aeroportul Internațional Iași într-o situație extrem de gravă

Din acest motiv, grupul consilierilor județeni PMP a solicitat și în scris organizarea unei ședințe extraordinare și înființarea unei comisii speciale care să verifice activitatea de la regie.

În paralel, deputatul PMP Petru MOVILĂ, a solicitat ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, o verificare din partea propriului Corp de Control.

Citeste si   Iohannis, mesaj către mediul privat: "Chiar dacă prognozele actuale nu indică recuperarea rapidă pe care ne-o dorim, evoluțiile recente ne oferă totuși motive de optimism"

“O eventuală decizie de înstrăinare a celui mai important obiectiv de infrastructură al Iașului trebuie luată în mod transparent și în deplină cunoștință de cauză, nu în spatele unor uși închise. Ieșenii trebuie să știe care este prețul unei asemenea decizii!” a precizat consilierul județean Adrian Acostoaiei.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ