Share

În data de 24 iunie 2020, ora 10:00 a avut loc cea de-a 12-a ședință a Consiliului Județean Iași din acest an. Unul dintre momentele tensionate a ședinței a avut loc chiar înainte de discutarea proiectelor de pe ordinea de zi. Liberalii au cerut demisia Alinei POPA, director Euronet.

Alina POPA a fost acuzată de o gestionare defectuoasă a proiectului care prevedere livrarea spitalului mobil de la IAȘI.

Reprezentanți PNL Iași își exprimă profunda dezamăgire în legătură cu slaba organizare a proiectului spitalului mobil

Nu are rost să încep discuția. A fost manageriat foarte prost acest proiect, această achiziție, lucru care trebuie recunoscut de cineva. Este o situație pe care, după părerea mea, executivul județului trebuie să și-o asume.

Am mai cerut demisia doamnei Popa și o voi mai spune și aici: cred că ar trebui să-și dea demisia de onoare pentru că a manageriat prost acest proiect”, au declarat consilierii județeni din partea PNL Iași.

Slaba organizare a proiectului nu este o temă nouă

Încă din 24 mai sunt așteptate la Iași cele 102 componente ale spitalului mobil. Maricel Popa, președinte al CJ Iași, oferă în continuare variante multiple pentru a justifica întârzierea lucrărilor.

Citeste si   ZI de SĂRBĂTOARE națională! Peste 700.000 de ROMÂNI poartă numele Sfântului ANDREI

Maricel POPA a declarat faptul că s-a dus la Giurgiu să obțină de la autoritățile vamale bulgare permisiunea de trecere pentru transportul modulelor, ca apoi să declare faptul că a terminat de aranjat platforma unde va fi amplasat spitalul mobil.

Popa mai spune de asemenea că nu există contestații la achiziția efectuată, deși, în mod normal, dacă a constituit o Comisie de Evaluare neconformă, întreaga licitație ar putea fi anulată.

Citeste si   IAȘUL va avea un nou Institut REGIONAL de Boli Cardiovasculare la MIROSLAVA! Dan NIȚĂ: ”Acest OBIECTIV va genera INTERES”

Marian USCATU: ”Maricel Popa pare că pregătește o nouă țeapă și în cazul spitalului mobil”

”Maricel Popa pare că pregătește o nouă țeapă și în cazul spitalului mobil despre care se spune că va fi amenajat la Lețcani.

Deși am votat încrezători că cetățenii din Regiunea Moldovei vor putea fi tratați rapid, acest proiect are mari întârzieri, multe lipsuri, grave nereguli și arată foarte limpede lipsa de viziune a șefului instituției”,  declară Marian Uscatu, liderul grupului de consilieri județeni PMP.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ