danga si timofciuc

Marius DANGĂ și-a dat demisia! Locul său în Consiliu Județean va fi luat de către Cătălin TIMOFCIUC

 Consilier Judeţean, Marius Dangă şi-a înaintat demisia din Consiliul Judeţean Iaşi, aflându-se în faţa unei oportunităţi profesionale de nerefuzat, după cum ne-a precizat.

Motivele sunt strict profesionale, doresc să fructific o oportunitate de afaceri, am primit o ofertă. Nu este un afront sau un protest faţă de nimeni sau ceva, însă nu vreau să îmi pară rău că am declinat această propunere. Va decide partidul cine mă va înlocui, nu sunt în măsură să vă spun cine va veni în locul meu”, a declarat Marius DANGĂ.

”Singura părere de rău este ca nu am terminat împreuna ceea ce am început împreună!”, a scris Marius DANGĂ pe profilul său de facebook după anunțarea demisiei din cadrul CJ

Întrebat despre decizia colegului său Marius DANGĂ, liderul grupului PNL din Consiliu Județean, Romeo VATRĂ a declarat următoarele „Mă bucur pentru oportunităţile din mediul privat pe care le are colegul nostru, dar, pe de altă parte, este o mare pierdere pentru grupul consilierilor judeţeni liberali, prin prisma experienţei administrative pe care domnul Dangă o are. Cu toate acestea, grupul nostru va rămâne la fel de omogen şi de puternic. Marius Dangă va rămâne alături de noi în cadrul PNL, lucrând în continuare la proiectele pe care le dezvoltăm în cadrul partidului”.

Locul lui Marius DANGĂ în Consiliul Judeţean va fi ocupat, de către Cătălin Timofciuc, de profesie geograf și lider în PNL Iași.

Voi lua o decizie după ce mă consult cu părintele duhovnic. Posibilitatea de a deveni consilier județean a venit pe nepusă masă, este o alegere importantă și nu vreau să o iau în grabă!”, ne-a declarat Cătălin TIMOFCIUC.

LĂSAȚI UN MESAJ