Share

Consilierul județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, e acuzat de violențe. Politicianul și-ar fi snopit în bătaie soția, iar la scena înfiorătoare au asistat cei doi copii ai săi.

 Sofia Loredana Pășcuță a stârnit rapid controverse, după ce a publicat o fotografie în care apare plină de vânătăi.

Scandalul uriaș a izbucnit, după ce Sofia Loredana Pășcuță, soția consilierului județean PNL Timiș, Adrian Pășcuță, a publicat o imagine revoltătoare pe Facebook. Femeia apare cu ochii umflați și cu un cucui uriaș. Fotografia este însoțită de comentariul „antrenament de soție”, lăsând de înțeles că a fost snopită în bătaie de soțul ei, scrie Opinia Timisoarei.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori

CITEȘTE ȘI …

Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași va începe în primul trimestru al anului 2019


Numeroși oameni și-au exprimat consternarea. Familia Pășcuță are trei copii, iar Adrian și Loredana sunt căsătoriți de mai mulți ani. Mai mult, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a botezat pe unul dintre băieții politicianului liberal.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ