Share

Pinocchio din fruntea Consiliului Județean Iași continuă campania de dezinformare a ieșenilor, lamentându-se că nu s-au mai făcut plăți pentru proiectele dezvoltate prin PNDL tocmai din luna decembrie și că programul de finanțare ar fi în acest an, blocat

Cum explică Maricel Popa aceste minciuni, în condițiile în care instituția pe care o conduce  a încasat 65 milioane lei anul acesta prin PNDL?  La acest nivel, astfel de afirmații lipsite de responsabilitate nu sunt de admis.  PSD a condus România numai cu minciuni și va continua să promită marea cu sarea și să dezinformeze.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Pentru PNL, achitarea facturilor către beneficiarii care au executat corect lucrările prin Programul Național de Dezvoltare Locală a fost o prioritate. Anul acesta s-au făcut plăți în fiecare lună. În ianuarie, Ministerul a efectuat plăți prin PNDL în valoare de 608.633.256 lei, din care 60 milioane au fost chiar pentru proiecte ale Consiliului Județean Iaşi.

Pe 5 februarie au fost plătite facturi în valoare de 254.303.548 lei, din care 4.717.864 lei i-a primit Consiliul Judetean Iaşi. Ultimele plăti ale facturilor prin PNDL au fost făcute pe 3 martie. Prin PNDL, în acest an au fost finanțate nu mai puțin de 60 de proiecte de investiții din județul Iași. Înțeleg că cei din PSD sunt foarte nemulțumiți că programul PNDL merge mult mai bine sub guvernarea PNL. A fost pentru prima dată când Guvernul  nu a emis notă de sistare a lucrărilor în toamnă, ci a permis  să se continue lucrările pâna la sfarșitul  anului și să facă plățile în mod constant,  după verificarea situaţiei pe teren  a lucrărilor realizate.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

După patru ani, în care PSD a semănat teroare, minciună și insulte  la Consiliul Județean Iași, în care a înșelat așteptările comunităților locale de nenumărate ori, în  care nu a finalizat nici măcar un singur proiect major de investiții,  avem îndreptățirea de a afirma că au fost patru ani în care județul Iași a avut de pierdut cu  cel mai incompetent președinte de consiliu județean din ultimii 30 de ani.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ