Consiliul Județean intenționează concesionarea prin licitație publică, a un teren cu o suprafață de 450 mp în vederea construirii unui imobil în care vor fi găzduiți parinții copiilor internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria”

În acest sens, a fost întocmit un proiect de hotărâre care va ajunge pe masa consilierilor județeni, pentru a fi dezbătut și aprobat, în ședința de miercuri, 29 august.

Citeste si   Marius OSTAFICIUC: ”PSD l-a INVENTAT pe domnul Mihai CHIRICA, scoțându-l din jobenul ANONIMATULUI, învățându-l să spună ”Bună ziua!” și ”Mulțumesc pentru masă”

Locuința va fi construită în curtea unității medicale și va dispune de 32 de locuri de cazare, iar concesionarul va suporta toate cheltuielile pentru obținerea autorizațiilor, construirea și mobilarea clădirii, dar și costurile de funcționare.

Redevența de pornire a licitației va fi de 1804 euro pe an și a fost stabilită având la bază raportul de evaluare întocmit pentru terenul pe care va fi construită clădirea. Perioada de concesionare va fi de 49 de ani.

Citeste si   Spațiile comerciale din IAȘI rămân ÎNCHISE pe perioada stării de ALERTĂ! DSP garantează SIGURANȚA tuturor cumpărătorilor

Prin realizarea acestei investiții, se va oferi sprijin familiilor acelor pacienți care beneficiază de serviciile medicale oferite de Spitalul “Sf. Maria” și nu locuiesc în municipiul Iași. Totodată, vor fi create noi locuri de muncă.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ