În  cadrul ședinței CJ avută în data de 24.04.2019, pe masa consilierilor județeni s-a aflat și  proiectul privind  organizarea Festivalului de Muzică și Artă Afterhills, ediția a III-a. Organizatorii Festivalului de Muzică și Artă Afterhills au stabilit un protocol de colaborare pentru buna funcționare a celui  mai mare festival de acest gen organizat în regiunea de N-E a României.  Ediția  din acest an se va desfășura în perioada 23 august-1 septembrie 2019 într-o nouă locație, în comuna Dobrovăț. La eveniment sunt așteptate să participe peste 200.000 de persoane

Festivalul se bazează pe ideea că arta și muzica se completează reciproc, lineup-ul fiind diversificat și accesibil pentru toate gusturile (muzica electronică& rock, pop, hip-hop, raggae etc.).

Festivalul va fi construit pe o structură complexă realizată de o echipa de arhitecti locali și internaționali

Festivalul va fi construit pe o structură complexă realizată de o echipa de arhitecți locali și internaționali, conform normelor de siguranta și securitate, astfel vor fi amenajate: zona de parcare, zona de acces, zona de campare corturi, zone de alimentație publică, zona de divertisment și relaxare, scena și zona de management.

Alături de autorități locale și județene, în organizarea și desfășurarea festivalului, se vor implica universitățile iesene, Casa de Cultură a Studenților, Centrul de Informare Turistică, agentiile de turism, firmele de IT precum și alte entități locale sau regionale.

Organizatorii festivalului au solicitat Consiliului Judetean Iasi sprijinul în vederea bunei desfășurări a proiectului precum și colaborarea în vederea organizării ediției 2019 a Festivalului de Muzică si Artă AFTERHILLS.

Astfel, prin prezentul protocol  publicat pe site-ul Consiliului Județean, S.C. AFTERHILLS se obligă: să organizeze în bune condiții Evenimentul, să expună sigla Consiliului Județean Iași pe materialele de promovare și  în conferințele de presă, atât de Ia Iași cât și de la București;

iar Consiliul Județean este responsabil pentru asigurarea, cu titlu gratuit, a serviciilor și activităților stabilite în Anexă atașată protocolului de colaborare, pentru desfășurarea corespunzătoare a Festivalului de Muzică și Artă AFTERHILLS.

Conform anexei, Consiliul Județean se obligă să ofere: sprijin tehnic; sprijin logistic; sprijinirea activității de obținere a serviciilor de salubrizare necesare pentru organizarea evenimentului și sprijin în activitatea de promovare a Festivalului de Muzica și Artă AFTERHILLS pe canalele proprii, cât și în spatiile de promovare ale Aeroportului Internațional Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ