Share

Stimularea polisenzorială se aplică în cazul persoanelor cu desincronizări la nivel senzorial, cu probleme neurologice, a căror zone din sistemul nervos nu funcționează corespunzător iar acest proces de stimulare polisenzorială se axează pe corectarea și îmbunătățirea tulburărilor  tuturor analizatorilor senzoriali: olfactiv , vizual, tactil, auditiv, vestibular, proprioceptiv.

Elevii cu cerințe educaționale speciale din județul Suceava vor beneficia de echipamente specializate și dotări pentru amenajarea cabinetelor de stimulare polisenzorială care îi vor ajuta la activitățile de recuperare senzorială cum ar fi: jocuri educative, computere portabile, pachete software și sisteme informatice, echipament de fotocopiere și tipărire offset.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.350 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 60.623

Proiectul vizează școlile: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” Gura Humorului și Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc.

Proiectul de modernizare și dotare a trei cabinete de stimulare polisenzorială încheiat la data de 17.12.2019, a fost inițiat  în vederea creșterii accesului la educație și a calității acesteia pentru copii cu nevoi speciale.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.350 cazuri noi de COVID-19; număr total de îmbolnăviri - 60.623

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ