Share

Consiliul Judeţean va pune la dispoziţia ieşenilor un număr de telefon cu apel gratuit începând cu luna martie.

Postul telefonic înfiinţat prin serviciul TelVerde este destinat primirii apelurilor şi înregistrării sesizărilor privind nereguli, abateri sau acte de corupţie. Numărul va putea fi apelat de la orice post telefonic din reţelele fixe şi mobile.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

„Am încheiat procedura de achiziţie publică, avem un ofertant şi aşteptăm raportul de eva­luare al comisiei. Dacă oferta este conformă, săptămâna viitoare va fi încheiat contractul, iar în termen de 15 zile de la data semnării contractului prestatorul are obligaţia să pună în funcţiune serviciul de telefonie“, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ, Vlad Ciobanu.

Citeste si   PLAN de 180 de milioane de EURO în următorii 3 ANI la AEROPORTUL Internațional IAȘI

Viitorul număr de telefon va fi activ în perioada programului de lucru, de luni până joi în intervalul orar 8.00-16.30, iar vinerea, de la 8.00 la 14.00


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ