Share

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, domnul Constantin Boliacu, anunță că în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament aferente seriei a XVI a. În acest context, domnul Constantin Boliacu, Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava aduce la cunoştinţă pensionarilor suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că  se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puțin 30 de zile anterior plecării în stațiune.

Citeste si   SUCEAVA a revenit la SCENARIUL GALBEN! Ion LUNGU: „Fac APEL la cetățeni să RESPECTE regulile stabilite de către CJSU”

Pentru seria XVI au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr total de 300 bilete de tratament iar din aceste 300 bilete de tratament au fost ocupate la data prezentului comunicat 60, rămânând disponibile un număr de 240 bilete de tratament. Aşadar, persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile.

Citeste si   CJ Suceava alocă FONDURI spitalelor din municipiul SUCEAVA în vederea CREȘTERII numărului de pacienți diagnosticați cu COVID-19

Biletele de tratament disponibile vizează staţiunile Amara, Techirghiol, 1Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Mangalia, Nicolina, Lacul Sărat, Ocna Şugatag, Olăneşti,Târgul Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix și Covasna, iar plecarea în stațiune se face în  intervalul 14-18.10.2020.

În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice     

Reamintim că ridicarea  tuturor  biletelor  aprobate se face  numai de către titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghiseul 16. În cazuri exceptionale  ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procura notarială.

Citeste si   30.838 de acțiuni de CONTROL și AMENZI în valoare de 3.909.800 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ