Proiectul privind construirea bazelor sportive și terenurilor de sport are ca scop deținerea și menținerea unor spații în care oamenii să se poată bucura de activități recreative

Este un proiect gândit să readucă starea de bine și relaționarea oamenilor din comunitate. Totuși, acesta este un proces complicat. Există o mulțime de diverși factori de care trebuie ținut cont în construcția unui complex sportiv de ultimă oră.

În comuna Grajduri mai există o bază sportivă finalizată care este dedicată elevilor și, în general, tinerilor din comună.

În ceea ce privește terenul de sport din Valea Satului, lucrările vor fi finalizate într-o lună și jumătate, adică aproximativ spre sfârșitul lunii octombrie 2019, iar valoarea investiției, care a fost parțial finanțată prin POCU, se ridică la 200.000 RON.

Primăria își propune să continue construirea unei baze sportive pentru satele Pădureni și Cărbunari, care să satisfacă necesitățile întregii comunități. Aici se vor organiza diferite întreceri sportive de care se vor bucura chiar și comunele apropiate

Primul lucru pe lista primăriei Grajduri, în momentul în care construim o bază sportivă, sunt activitățile pe care le va permite suprafața bazei sportive să le desfășurăm. Am cercetat mai multe zone, până am ajuns la o decizie finală.

Am luat în calcul faptul că echipa de fotbal al școlii Grajduri are nevoie de siguranță și o găzduire care să le permite să își desfășoare antrenamentele conform standardelor europene”,a declarat primarul comunei Grajduri Constantin ZAMFIRACHE.

LĂSAȚI UN MESAJ