Share

In continuare vom reda un comunicat semnat de Marius Ostaficiuc

Senatul României a adoptat cu 118 voturi pentru și 13 abțineri Legea de aprobare a OUG nr.105/2020 pentru completarea Legii nr. 291/2018 privind aprobarea obiectivului de investiții Autostrada Unirii. Este un pas foarte clar făcut pentru demararea celui mai important proiect de infrastructură în  Regiunea de Nord-Est, colegii PSD din Senat adoptând cu celeritate obiectivul atât de necesar pentru dezvoltarea zonei Moldovei.

Proiectul va ajunge la Camera Deputaților pentru a putea fi apoi adoptat

Din păcate, remarc cu mâhnire faptul că aleșii USR din Senat s-au abținut de la vot și nu au dorit că acest obiectiv să prindă contur. Este de neînțeles această atitudine a parlamentarilor USR, cei care se bat mereu cu pumnul în piept că sunt salvatorii României, cei care susțin că își doresc progres și o Românie curată. Moldova trebuie scoasă din sărăcie, iar Legea Autostrăzii Unirii este poate cel mai important obiectiv care va atrage investitori.

Citeste si   Marcel Ciolacu a făcut anunțul. Când ajunge la promulgare Legea privind data alegerilor

Chem alături de mine pe toți oamenii de bine din Iași, din Moldova și din țară, să susținem acest proiect, să promovăm obiectivul la cel mai înalt nivel și să nu ne lăsăm până când acesta nu va fi adoptat definitiv.

USR a dovedit că nu vrea binele ieșenilor, a locuitorilor din Moldova și că tot ceea ce au făcut până acum nu reprezintă decât o mare cacealma în prag de alegeri

Nu poți tu că ales al poporului român să te abții de la un astfel de vot crucial, că mai apoi să-ți ataci adversarii politici pe motive puerile. Le cer explicații de îndată deputatului Cosette Chichirau, președintele USR Iași, și senatorului de Iași Dan Lungu. De ce nu au sprijinit acest proiect?

Citeste si   Codrin Ștefănescu, loial până la căpăt. Ce îi urează lui Dragnea de ziua lui

Ieșenii au nevoie în continuare de fapte concrete, pe care PSD le-a îndeplinit de fiecare dată, iar legea pentru Autostrada Unirii este o dovadă în acest sens. În schimb, USR nu a dovedit cu nimic că vrea cu adevărat să sprijine județul, ci dimpotrivă. Votul dat ieri în plenul Senatului este o dovadă că acest partid numai pentru ieșeni nu lucrează. Să le fie rușine!

Citeste si   Europenii nu l-ar realege pe Trump președinte. Există o EXCEPȚIE. Despre CE țară este vorba

Share

LĂSAȚI UN MESAJ