Share

În cursul zilei de astăzi(23.09.n.r.) președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost prezent în comuna Poieni Solca.

Gheorghe Flutur a vorbit despre 2 realizări la nivel european și anume Școala Generală clasele I-VIII de la Poieni Solca și despre un dispensar medical care a fost reabilitat.

 

 În Școala Generală clasele I-VIII de la Poieni Solca este o investiție modernă cu săli de clase luminoase, grupuri sanitare, spații de joacă, o școală unde învață circa 180 de copii și care schimbă în totalitate fața comunei Poieni Solca.

Citeste si   Orban: Organizarea alegerilor nu creşte riscul de răspândire a virusului; avem ca obiectiv creşterea capacităţii de testare a populaţiei

„În mansardă este pregătită locuință pentru medic și spațiu pentru cabinet destinat unui medic stomatolog”

„Suntem în frumoasa comună bucovineană de la poala Obcinei Mari, Poieni Solca.

Aici avem un dispensar medical, o investiție făcută de primăria de la Poieni Solca pe programul european Grupul de Acțiune Locală, o investiție de aproape 100.000 mii euro. Este destinat unui medic de familie și unui asistent cu prezență zilnică aici, se adresează la circa 2200 de locuitori din această comună.

Are încălzire centrală, spații corespunzătoare pentru spații, au pregătit să vină aici periodic să facă analize pentru locuitori și să le aducă rezultatele într-un timp scurt. În mansardă este pregătită locuință pentru medic și spațiu pentru cabinet destinat  unui medic stomatolog. Investiție de top european atât de necesară oricărei localități din mediul rural din România.”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de 6427 de persoane declarate VINDECATE

O altă lucrare despre care a vorbit Președintele Consiliului Județean Suceava din comuna Poieni Solca este modernizarea unui tronson de drum într-o zonă foarte dificilă pe pârâul Morii.

Este o lucrare de apărare de maluri cu gabioane unde este pregătită să se betoneze deoarece acest pârâu a creat mari probleme.

 

„Aceste obiective au fost realizate ultimele din mandatul meu, sunt primarul în funcție acum și aștept rezultatele de duminică să vedem cine urmează. Noi sperăm să fie o continuitate adică să vină tot PNL-ul la noi în comună.

Toate aceste realizări plus altele care sunt au fost făcute toate în guvernare PNL. , a declarat primarul comunei Poieni Solca Jucan Simion.”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ