Share

Partida dintre Academia CSM Politehnica Iași – Academia Clinceni se va disputa azi, 18.06, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou, începând cu ora 20:00.

Președintele Academiei CSM Politehnica Iași a declarat miercuri că iși dorește să câștige împotriva Academiei Clinceni, meci care face parte din etapa a patra a Playout-ului Ligii I de fotbal.

Marți după amiază, Mircea Rednic a programat un nou antrenament, în care toată lumea s-a antrenat normal. Miercuri a fost programată ultima şedinţă de pregătire dinaintea confruntării cu Academica Clinceni, din runda a IV-a a grupei a II-a.

Citeste si   MUNCITORI mai MULȚI - rata de INFECTARE cu COVID-19 mai MARE: ”Sunt de acord ca OAMENILOR ce lucrează în FABRICI să li se asigure TRANSPORTUL”

În vederea disputei care va avea loc astazi, Poli nu are nicio problemă de efectiv

Politehnica va mai disputa un meci în această săptămână, duminică, de la ora 17:00, cu FC Voluntari, în deplasare. Va fi prima partidă în afara Iaşului din cele trei consecutive care urmează pentru Poli. Trupa lui Rednic va juca apoi la Sfântu Gheorghe, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, cel mai probabil miercurea viitoare, iar sâmbăta viitoare, pe 27 iunie, de la ora 15:30, la Târgovişte, în etapa a V-a a Playout-ului.

“Mâine este un meci important, cum importante vor fi toate jocurile până la finalul acestui sezon. Băieții sunt concentrați, cu toții suntem determinați să obținem victoria împotriva Clinceniului.

. Este momentul să aducem puncte și am încredere în băieții noștri!” Președintele ACSM Politehnica Iași, Ciprian Paraschiv.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ