Share

Ca urmare a creșterii numărului infecțiilor cu noului coronavirus și în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 19 din 23 iulie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, municipalitatea a reluat programul de spălare și dezinfectare a străzilor din oraș. Astfel, Salubris SA continuă activitatea de dezinfectare a străzilor cu substanțe pe bază de hipoclorit de sodiu, zilnic, în intervalul orar 24.00 – 4.00.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Astăzi, 10 august, vor fi dezinfectate străzile Păcurari, Gării, Cazărmilor, Luca Arbore, Sergent Grigore Ioan, Canta, Străpungerea Silvestru, Bacinschi, Gării, Râpa Galbenă, Gavril Muzicescu, Agatha Bârsescu, Dancu, Sf. Sava, Armeană, Costache Negri, Bărboi, Cuza Vodă, Vasile Alecsandri, I. C. Brătianu, George Enescu, Anastasie Panu, Palat și Sf. Lazăr, șoselele Păcurari, Gării, Varianta Rediu și Moara de Foc, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, respectiv zona Piața Eminescu.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

De asemenea, conform hotărârii menționate, piețele agro-alimentare Păcurari, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun și Dacia sunt dezinfectate zilnic.

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic și completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ