Share

În contextul pandemiei de COVID-19, municipalitatea continuă programul de spălare și dezinfectare a străzilor din oraș. Astfel, ca urmare a prevederilor art. 6 din Hotărârea nr. 19 / 23.07.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Iași, Salubris SA a reluat activitatea de dezinfectare a străzilor cu substanțe pe bază de hipoclorit de sodiu, în intervalul orar 0.00 – 4.00.

Citeste si   Comuna TOMEȘTI va avea, până la sfârșitul anului 2021, DISPENSARE MEDICALE în toate localitățile

În cursul acestei nopți vor fi dezinfectate străzile Vișan, Trei Fântâni, Bucium, Plopii Fără Soț, Vasile Lupu, Ciurchi și Ion Creangă, șoseaua Bucium, bulevardele Metalurgiei, Cantemir și Regele Mihai I al României (fostul Splai Bahlui Mal Drept), fundac Păun, precum și străzile din cartierul Frumoasa.

De asemenea, conform art. 3 din hotărârea menționată, piețele agroalimentare Păcurari, Nicolina, CUG, Alexandru cel Bun și Dacia sunt dezinfectate zilnic.

Citeste si   ”Începe Școala” cu BINE și pentru copiii din MIROSLAVA

Programul de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu are loc zilnic, în intervalul orar 0.00 – 4.00. Programul de dezinfectare completează programul normal de spălare a străzilor, trotuarelor și aleilor cu apă și, după caz, detergent.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ