Share

Atracția pentru banul public asociază interese, încheagă prietenii și chiar înrudește familii, pentru a pecetlui pe viață un context reciproc avantajos.

Cazul noului primar al comunei Popricani – Ion TANASĂ

Primăria comunei Popricani a încheiat pe data de 04.11. a.c. conform site-ului LicitațiiPublica.ro un contract care prevede Consultanta în afaceri și în management și servicii conexe” cu suma de 50.000 LEI.

Prin acest contract se dorește scrierea cererii de finanțare pentru alimentarea cu GAZ.

Contractul a fost dat direct firmei SPES CONSULTING SRL, firmă cu 9 ani vechime, șapte angajații, 1.283.274 cifră de afaceri și 636.566 LEI. Până în acest moment nimic nu pare a fi suspect la această achiziție.

Totul, până când aflăm că administratorul firmei SPES CONSULTING SRL este nimeni alta decât AnaMaria Magdalena ȚUGUI.

Citeste si   Noi INTERVENȚII pentru deszăpezirea municipiului IAȘI

Soțul  Magdalenei ȚUGUI – fostul consilier personal al lui Relu FENECHIU

Relu FENECHIU a fost mereu un deschizător de uși pentru cei care l-au ”slujit” cum a avut nevoie fostul ministru al Transporturilor.

Magdalena și Vali ȚUGUI

Cu toții cunoaștem că actualul președinte al Consiliului Județean Iași, Costică ALEXE îi datorează întreaga cariera politică lui Relu FENECHIU.

Magdalena ȚUGUI, administratorul firmei SPES CONSULTING SRL se bucură și ea de influența pe care soțul său a dobândit-o în urma colaborării cu Relu FENECHIU.

Contractul primit de la primăria Popricani a fost dat DIRECT, fără prea multe discuții.

Cine este soțul Magdalenei ȚUGUI, Vali ȚUGUI?

Vali ȚUGUI este fostul consilier personal al lui Relu FENECHIU din perioada când acesta era ministru al Transporturilor.

Vali ȚUGUI, este născut în Bacău şi locuieşte în Iaşi, unde a terminat în 2003 cursurile Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”. Din 2012.

Citeste si   1.509 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În ultimul an de studenţie, Vali ȚUGUI  înfiinţează firma T Business Group SRL, cu domeniu iniţial de activitate ”Prelucrarea informatică a datelor”,  pe baza căreia a fondat, tot în 2003, Centrul de Idei şi Soluţii Financiare (CISIF) Iaşi. CISIF este un grup de patru firme (printre care şi T Business), specializat în consultanţă pentru accesarea de fonduri nerambursabile.

În noiembrie 2006, Vali Ţugui pune bazele, împreună cu fratele său, Alexandru Ţugui, firmei de consultanţă şi contabilitate Ţugui Business Consulting SRL. Ulterior, în august 2011, Vali Ţugui şi soţia sa, Anamaria Magdalena, intră şi în firma de media Fama Press Holding SRL Iaşi, alături de Dumitru Băhnaru.

În anul 2012 grupul CISIF, controlat de Ţugui, înfiinţează Internet Broadcast Studio (IBS) TV, o reţea de televiziuni digitale online.

Citeste si   Atitudine INUMANĂ a companiei VEOLIA față de ieșeni! Zeci de familii DECUPLATE de la căldura la -17 grade

Totodată, fostul consilier al lui Fenechiu a fost responsabil de Portul Constanţa.

În prezent, Vali ȚUGUI patronează și  este asociat în 8 FIRME: T BUSINESS GROUP SRL, CISIF PUBLIC PROTECTION  SRL, TUGUI BUSINESS CONSULTING SRL, CISIF BUSINESS PROTECTION SRL, FAMA PRES HOLDING SRL, CISIF CENTRU DE IDEI ȘI SOLUȚII FINANCIARE SRL, INFO HERODOT SRL, CISIF BUSINESS PARTNER SRL.

Vali ȚUGUI s-a mai remarcat la Popricani și în TRECUT

Vali ȚUGUI a fost expertul cooptat de către Primăria Popricani în contractul de 3,5 milioane de euro atribuit firmei Daroconstruct, administrată de Giani CANSCHI.

Vali ȚUGUI a fost omul cheie, liantul dintre primăria Popricani si firma lui Giani CANSCHI.

Firma DAROCONSTRUCT este cercetată  într-un dosar al DIICOT Bacău, acuzațiile fiind, de evaziune fiscală.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ