Share

Comuna Miroslava, unitate administrativă de interes public sau SRL-ul Primarului Dan NIȚĂ? 

Mare-i grădina lui Dumnezeu, dar mulți sar gardul când e poarta deschisă! Cam așa ar putea fi caracterizată administrația publică de la Miroslava, dacă ceea ce se întâmplă în Primăria acestei comune din Zona Metropolitană a Iașului mai poate fi considerată administrație.

A fost CONDAMNAT pentru CUMPĂRARE de INFLUENȚĂ când lucra la VIAROM! Acum prinde lucrări de ASFALTARE la MIROSLAVA

La sfârșitul lunii noiembrie, Primarul NIȚĂ s-a gândit bine și a ajuns la concluzia că trebuie să mai lucreze la cultul personalității. Pe cale de consecință i-a contactat pe bunii săi colaboratori de la SAXON’S pentru a stabili detaliile.

Ce a rezultat?

Două contracte, distincte oferite aceleiași familii!

Citeste si   Alexandru Rafila, anunț sumbru: Decesele și cazurile de la ATI vor crește în perioada următoare

Cine sunt ieșenii de la TRANS-ANAPET SRL? Primăria MIROSLAVA le-a făcut VÂNZĂRI de 110.000 lei într-o singură zi

Contract de 26000 RON pentru materiale de promovare către Saxon’s Print SRL

Pe 26 noiembrie, Primăria Miroslava a oferit un contract generos firmei Saxon’s Print SRL care constă în realizarea de către această firmă a unui pachet materiale de promovare si de informare în valoare de 26.000 lei.

Saxon’s Print SRL este firma pivot a familiei Gelu și Mariana OLARU care dețin SAXON’S SRL.

Încă o ispravă de-a lui Dan NIȚĂ! Unde s-a gândit primarul de MIROSLAVA să-și construiască JACUZZI

Pentru a crea aparența că nu toate contractele sunt câștigate de aceeași firmă și mai ales pentru a delimita Raportul Primarului Dan NIȚĂ de materialele de promovare ale Primăriei Miroslava s-a recurs la realizarea celor două contracte pe două firme “diferite”.

Citeste si   Beatrice Mahler, manager ”Marius Nasta”: Și asimptomaticii trebuie să se testeze. Putem evita lucrurile grave dacă sunt abordați terapeutic din timp

Este de remarcat faptul că cele două firme sunt diferite doar în aparență, în acționariatul firmelor regăsindu-se de fapt membrii aceleași familii, Olaru.

Contract Concepere design si tiparire Raport de activitate al Primarului Dan NIȚĂ, către SAXON’S SRL

Dacă sunteți curioși, puteți afla de la noi că raportul Primarului de Miroslava i-a costat pe cetățeni nu mai puțin de 9750 RON. Un raport care de fapt nu este nimic altceva decât o propagandă ieftină, demnă de un personaj care se îndepărtează tot mai mult de ceea ce ar trebuie să însemne o administrație publică eficientă și pusă în serviciul comunității pe care ar trebui să o reprezinte.

Citeste si   Tik Tok, interzis pentru angajații guvernului și legislativului american

SAXON’S SRL îi are drept acționari pe OLARU GELU cu 53% și OLARU MARIANA cu 47 %.


Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ