Share

Polițiștii de la biroul rutier din Iași, au desfășurat astăzi acțiunea TrucK & Bus, în vederea respectării condițiilor de trafic. Activitățile se desfășoară simultan în toate statele member UE

“Pe parcursul săptămânii 14- 20 octombrie, pe raza județului Iași, polițiștii din cadrul serviciului rutier au acționat, sub coordonarea direcției rutiere a poliției române, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele de transport persoane cu mai mult de 8 +1 locuri, în special, dar și autovehiculele de transport mărfuri cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone”, a declarat Purtătorul de Cuvânt al IPJ Iași, Beatrice Geanina Romanescu.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

În perioada 18-20 octombrie, controalele polițiștilor rutieri din cadrul IPJ Iași au în vedere respectarea de către șoferi a vitezei legale, utilizarea centurilor de siguranță, funcționarea corespunzătoare a aparatului tahograf și documentele obligatorii ale conducătorilor auto și ale vehiculului.

“Polițiștii au în vedere respectarea de către șoferii profesioniști a vitezei legale, utilizarea centurii de siguranță și a dispozitivului de retenție, funcționarea corespunzătoare a aparatului tahograf, respectarea perioadei de conducere și de odihnă și nu în ultimul rând, documentele obligatorii atât ale conducătorului auto, cât și ale vehiculului.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

În situația autovehiculelor de transport mărfuri, polițiștii au în vedere respectarea limitei maxime admise, a greutății mărfurilor și fixarea lor și în special, respectarea regulilor de circulație cu privire la transportul de mărfuri periculoase”, a declarat Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași Beatrice Geanina Romanescu.

La acțiune au participat și inspectori din cadrul Registrului Auto Roman, care au efectuat inspecții tuturor mașinilor oprite.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ