Share

Un copil de 11 ani din judetul Vaslui a ajuns in stare grava la Spitalul de Neurochirugie Iasi, cu traumatism cranio-cerebral si in coma de gradul IV, dupa ce a fost lovit, pe DN 2F, de o masina condusa de un barbat cu o alcoolemie de 0,78 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul s-a produs intre localitatile Ivanesti si Blesca, pe DN 2F, in momentul in care soferul a vrut sa depaseasca baiatul de 11 ani, care mergea regulamentar cu bicicleta pe marginea soselei.

In urma impactului, copilul a fost proiectat pe sosea, suferind leziuni grave, in special la cap.

”Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral si policontuzii, fiind transportat in coma la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui si, ulterior, la Spitalul de Neurochirugie Iasi. Politistii l-au testat pe sofer cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,78 mg/litru alcool pur in aerul expirat”, a declarat, luni, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii au intocmit dosar penal pe numele soferului pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legala.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ