Share

Gabriel Fernandez, un copil de opt ani, a fost torturat și ucis de iubitul mamei sale, în vârstă de 37 de ani. Decesul a avut loc în 22 mai 2013, însă procesul este în curs, urmând ca o instanță să decidă dacă va fi condamnat la moarte.

Bărbatul, care lucrează ca agent de securitate, este acuzat că și-ar fi înfometat fiul vitreg și l-ar fi obligat să mănânce din litiera pisicii. Totodată, el l-ar fi torturat și, în cele din urmă ucis, informează publicația britanică The Independent.

Citeste si   Tenis: Clasamentul WTA - Nicio schimbare în top 10; Simona Halep, în continuare a doua

Astfel, în prezent, anchetatorii din Los Angeles vor ca Isauro Aguirre să primească o condamnare la moarte. Pe de altă parte, avocatul bărbatului susține că acesta l-a ucis pe Gabriel, dar că actul nu ar fi fost unul premeditat, ci comis într-un acces de furie.

„Gabriel era un băiat blând și drăguț, iar acuzatul îl ura tocmai din această cauză. Bărbatului îi făcea plăcere să îl tortureze pe copil. Este un criminal”, a spus procurorul Jonathan Hatami, în fața instanței din Los Angeles.

Potrivit acestuia, Isauro Aguirre l-ar fi torturat pe copilul de opt ani pe motiv că acesta „ar fi fost homosexual”. Pe de altă parte, apărătorul acuzatului susține că acesta „și-a pierdut controlul temporar”, astfel că după ce a recurs la acest gest, ar fi încercat să resusciteze băiatul.

Citeste si   Infectările cu COVID-19 ar putea atinge un număr de 19.200 zilnic în Germania (Merkel)

Sursa: Independent.co.uk


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ