Share

Un copil în vârstă de 9 ani, beneficiar al serviciului social rezidențial pentru copii cu handicap sever a fost confirmat cu COVID -19

Pe data de 27 aprilie 2020 s-a prezentat la Spitalul Clinic pentru Copii “Sfânta Maria” din Iași, pentru ședința de dializă, un copil în vârstă de 9 ani, beneficiar al serviciului social rezidențial pentru copii cu handicap sever.

Conform metodologiei de supraveghere a COVID -19 pentru pacienții asimptomatici cu imunosupresie, copilul a fost testat și rezultatul de laborator a evidențiat ca este confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Iași a declanșat o anchetă epidemiologică la centrul rezidențial din municipiul Iași și a recoltat 133 de probe, 88 de la personalul acestui centru și 45 de la beneficiarii serviciului social.

Copilul este asimptomatic și a fost tranferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași.

Ancheta este în curs de desfășurare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ