Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat că ar fi abuzat sexual de o copilă de 10 ani. Individul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi faptele sale fiind plasate în data de 10 februarie 2019. În acea zi, aproape de prânz, individul a abordat minora care trecea prin faţa case sale. Copila a fost obligată să intre în curtea bărbatului, mai apoi în casă. Acolo unde avea să fie ţinută sechestrată timp de 24 de ore. Victima a început să plângă şi a cerut să fie lăsată să meargă acasă, însă individul a ameninţat-o cu un cuţit.

Citeste si   Comuna MOȚCA ar putea intra în CARANTINĂ! Primarul HOBINCĂ și-a luat CONCEDIU

„În acest interval de timp, inculpatul a consumat băuturi alcoolice şi, de două ori, a dezbrăcat minora pe care a obligat-o să suporte acte sexuale orale şi acte de natură sexuală. Fiind audiat în cauză, inculpatul Chinez Eduard a negat comiterea faptelor pentru care este cercetat”, au precizat procurorii ieşeni.

„Informația este relativ nouă chiar și pentru noi. Momentan nu am am primit nicio sesizare cu privire la situația acestei fetițe. Sunt cazuri care, dacă se află încă în stadiul de investigare și/sau judecare, informațiile nu sunt vehiculate prea mult în presă, poate chiar deloc. Vă vom comunica atunci când vom aveam mai multe informații cu privire la această situație. Momentan, cum am spus, nu s-a concretizat nimic” declarat directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Tiberiu BANTAȘ.

Citeste si   CCI IAȘI organizează două SEMINARII despre fiscalitate, ȘOMAJUL tehnic și REGULILE de siguranță în MUNCĂ dedicate FIRMELOR

Eduard Chinez este originar din comuna ieşeană Strunga şi a fost arestat pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate. Potrivit unor informaţii publicate pe site-ul primăriei comunei din care este Eduard Chinez, acesta a beneficiat, în urmă cu câţiva ani, de un ajutor social de urgenţă de 700 de lei, după ce s-a plâns că este grav bolnav şi nu are bani de medicamente.

Citeste si   VEȘTI BUNE pentru TINERII din comuna LESPEZI! Autoritățile locale au început demersurile pentru realizarea unei BAZE SPORTIVE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ