Share

Fetiţă de 5 ani, în comă profundă după ce a fost lovită de o maşină, în Suceava 

O fetiță de doar cinci ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa în neregulamentar. Copila este în comă profundă la Spitalul „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Aceasta era nesupravegheată în momentul tragediei.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, copila a fost accidentată duminică, în jurul orei 15:42, pe Drumul Național 2E, în comuna Marginea, de către o femeie de 27 de ani, din aceeași localitate. Polițiștii sosiți la fața locului au testat-o pe conducătoarea auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Starea copilei este foarte gravă, a declarat dr. Mircea Macovei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou”. Fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, a avut un stop cardio-respirator care a fost resuscitat, contuzie toraco-abdominală, hepatică şi splenică.

Citeste si   Măsuri pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă care lucrează în perioadele cu temperaturi scăzute extreme

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ