Share

Copilul de șapte ani care luni, a rămas sub apă, în bazinul mare al ștrandului Neptun din Arad, după ce s-a dat pe tobogan, este în comă de gradul III.

Din primel cercetări la fața locului se pare că băiețelul s-a dat pe toboganul mare și, înainte să ajungă în bazin, cineva l-ar fi lovit din spate.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

După ce a intrat în apă, acesta nu a mai ieșit la suprafaţă zeci de secunde, notează aradon.ro, martorii declarând că nimeni nu și-a dat seama că se îneacă, ci au crezut că se joacă pe sub apă.

Într-un târziu, totuși, un arădean și-a dat seama că ceva nu este în ordine deoarece băiatul nu mișca sub apă și atunci s-a dat alarma pe ștrand.

Citeste si   Activitățile DIDACTICE vor fi SUSPENDATE în unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT în care sunt organizate SECȚII DE VOTARE!

Băiatul a intrat în stop cardio respirator, dar echipajul medical i-a salvat viața, deoarece pulsul i-a revenit după aproximativ șapte minute de la momentul în care au fost începute manevrele de resuscitare.

Băiatul se află în comă de gradul III, este intubat şi internat pe Terapie Intensivă. Se poartă discuții despre posibilitatea transferului la spitalul din Timișoara – băiatul, familia lui fiind, de altfel, din Timișoara.

Citeste si   ITINERAR prin religiile lumii. O nouă RESURSĂ EDUCAȚIONALĂ realizată de ISJ IAȘI

Starea copilului este în continuare foarte gravă, medicii evitând să prezinte un prognostic. Rezultatul tomografiilor efectuate luni seara nu a adus nicio informaţie în plus, neştiindu-se, în fapt, cât timp a stat copilul sub apă, fără oxigen.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ