corina-cretu,-atac-la-psd:-„am-plecat-ca-mi-a-fost-rusine-sa-mai-spun-ca-sunt-in-psd”

„Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi”, a spus Corina Crețu, duminică, de la tribuna Convenției Pro România.

Citeste si   Klaus Iohannis, vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2

Corina Creţu nu a fost impresionată de complimentul liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a punctat că nu îi este teamă să spună ce comisar european bun a fost.

Aceasta a declarat că „degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul făcând referire la faptul că președintele interimar al PSD a declarat, anterior, că nu îi e teamă să spună ce comisar european bun a fost Corina Crețu.

Citeste si   Românii revin în țară prin Vama Nădlac! Victor Ponta, apel către Marcel Vela: ”Noi, practic, importăm Coronavirus"

Corina Cretu a demisionat din functia de comisar european in iunie 2019 si s-a inscris in partidul condus de Victor Ponta. Ea a plecat din PSD după ce mai mulți colegi de partid au acuzat-o de trădarea intereselor naționale ale României la Bruxelles. Corina Crețu a câștigat un nou mandat de europarlamentar, în mai 2019, pe listele partidului lui Ponta. 

Citeste si   Românii revin în țară prin Vama Nădlac! Victor Ponta, apel către Marcel Vela: ”Noi, practic, importăm Coronavirus"

Corina Creţu a ţinut să îi dea replica și lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că există „o conspiraţie” împotriva României.

„Domnule Tăriceanu, nu e nicio conspiraţie mondială împotriva României”, a mai spus Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ