Share

Ultima săptămână a campaniei electorale este presărată cu tot feluri de promisiuni pe care nici candidații nu le cred. De pe panourile sau bannerele publicitare de pe care ne zâmbesc candidații și liderii de partide, regăsim la prima vedere figuri încrezătoare și calde care ne invită la vot.

Figurile, plus sloganul alcătuiesc un ”TOT” care ar trebui să dea încă un imbold alegătorului, pe lângă tradiționalele promisiuni electorale.

Cazul Cosette CHICHIRĂU – după ce a ”FUGIT” de funcția de VICEPRIMAR, Cosette impune ȘCOALĂ după ȘCOALĂ

Cosette CHICHIRĂU a fost invitată de către primarul municipiului IAȘI, Mihai CHIRICA, să ocupe funcția de viceprimar al Iașului și să lucreze astfel cu și pentru ieșeni. Refuzul lui CHICHIRĂU  a fost unul categoric, aceasta dorind un al doilea mandat de PARLAMENTAR.

Deoarece PROMISIUNILE se fac doar în campanie electorală, CHICHIRĂU nu a fost mai prejos față de contracandidații săi. A promis multe, de la salarii, la spitale, la autostrăzi și la investiții în educație.

Cum investește CHICIRĂU în domeniul EDUCAȚIEI? Simplu, ȘCOALĂ după ȘCOALĂ

Sloganurile electorale nu sunt, în mod evident, decisive pentru a convinge electoratul. Ne spun însă destule despre intențiile competitorilor electorali. Și dacă nu ne conving neapărat să votăm un anumit partid, ne pot pune semne de întrebare care să cântărească totuși la momentul când ești singur tu, cu ștampila și cu buletinul de vot.

CHICIRĂU pune accent mai mult aspirațional decât concret pe modul în care ar trebui rezolvate problemele mari care macină ieșenii și românii.

Astfel, un nou slogan a lui Cosette CHICHIRĂU sună astfel: ”Școală de la 8 la 5, masă caldă și școală după școală”

”Candidez la Camera Deputaților pentru ca vechii politicieni să nu mai fure viitorul copiilor.
Un milion de copii în România au rupt legătura cu școala în pandemie. Avem cele mari procente din Uniunea Europeană la abandon școlar. Școala românească se degradează din cauza politizării, a nepotismelor și a indiferenței. Asta trebuie să înceteze!
Reclădim viitorul, votăm o Românie fără hoție! Pe 6 decembrie, votăm USR PLUS!”, 
a declarat Cosette CHICHIRĂU pe contul personal de Facebook.

Cum este posibil ca un copil să facă școală de la 8 la 5, iar după școală să facă tot școală? Ieșenii au taxat așa zisele ”inițiative” ale lui CHICHIRĂU.

Citeste si   Cum se vor desfășura la IAȘI manifestările DEDICATE aniversării Unirii Principatelor ROMÂNE

IEȘENII au taxat-o DUR pe Cosette CHICHIRĂU

Reacțiile ieșenilor referitoare la sloganul: ”Școală de la 8 la 5, masă caldă și școală după școală” nu au încetat să apară.

IEȘENII o consideră pe CHICHIRĂU cel mai slab parlamentar ieșean din legislativul 2016-2020, fără proiecte concrete pentru Iași și o ”fugară” către un nou mandat de PARLAMENTAR.

În secțiunea ”COMENTARII” ieșenii sunt revoltați de afirmațiile făcute de CHICIRĂU declarând: Wow….pai si Iasul? Aaaaa….ciolanul asta…”.

Berbece Gigi Gheorghe – Vrajeli. Apropo, la punctul 3( trei ) ați vrut să spuneți : “școală de la 8(opt) la 17 sau școală de la 8( opt ) la 5 ( cinci )?

Elena Constantin– V-am votat o data, pt. mine a fost suficient, dar va intreb, daca vreti votul iesenilor, aveti si proiecte pt. ieșeni, ceva concret…??!!Ați vrut la primărie, acum vreti in parlament dar de ce? Ca sa mai pierdeți vremea încă 4 ani si sa faceți circ, ca altceva nu se vede, scuze, se vede, dar in buzunarele voastre…

Daneș Emanuel – Copii au nevoie de timp și pentru activități extrașcolare, care au un rol substanțial în formarea lor (sport, artă, chiar joacă).Au nevoie de timp petrecut cu familia și de posibilitatea de a umple o perioadă din zi cu acțiuni individualizate,în funcție de caracterul și specificul fiecărui individ. Cineva preferă să citească, altul să învețe să lucreze pe calculator, altul poate simte nevoia de odihnă pentru a da randament 100% a doua zi. Umplerea unei zile după un program standard pentru toată lumea e o prostie.

Pamfil Vasilescoala dupa scoala. si dupa scoala ce se intampla ? intram in somaj? avem unn plan de integrare a tineretului? sau scriem si noi ceva ca sa sune a program politic. si asa ca a-ti dat-o de gard cu autostrada .aveti aceeasi minte bolsevica ca tatuca iliescu

Citeste si   Legile puterii | Nunțile și botezurile vor fi INTERZISE în continuare. Raed Arafat explică în ce condiții se deschid restaurantele

Mădălina Ionică– Ignorând punctele 1 și 2, 3 este irealizabil, nu din cauza pandemiei, firește. Și știți deja acest lucru, dar vă place așa să vă dați rotundă cu idei din astea…extraordinare

Marius DanilaPropun ca în pauza dintre școală și școală să se facă măcar puțină școală.

Ovidiu Gurghian– Pai de ce mai candidezi? Nu v-ați dat demisia toți azi ?! Ce faceți , va jucati de-a Parlamentul ?

Gabriel Bulai – Aveți un talent de a tine de os, prima data la europarlamentare, după aia la primărie, acum la camera deputatilor. Dacă nu iei nici acum ce faci, întreb de curozitate

Dumitrita Manole – A, e doamna nu filma sub fusta mea, nu a făcut mai nimic in parlament decât sandal cu orice ocazia.

Florin Postolachi – Dar de ce nu rămâneți în oraș să faceți ceva productiv aici? Astfel oamenii v ar cunoaște și peste 4 ani puteți cîștiga Primăria.

Pusa Cocea – Nu a fost votată primarita, mai încearcă odată sa faca circ în parlament!

Eugen ManoleDacă nu ai cistigat alegerile pentru primărie gata acum fugi înapoi în parlament pentru un nou mandat.

Ovidiu Bucataru – Dar primăria? Gata? Ieșenii nu mai au nevoie acolo de dvs? Ca și consilier, zic. Marea razgandeala

Neculai Popa – Ce faci Cosette, candidezi într-una?

Cosmi RaduWow….pai si Iasul? Aaaaa….ciolanul asta…

Grecu Ana – Nu ti-a mers la locale , acum vrei la parlamentare ? Hai du-te ……

Fane NiculauLocul tău e între mizerabili,…

Maria Lica Onofrei – Cine te mai votează , ipocrito??? Ce obrăznicie să reprezinți Iașul!

Vasile Stefanica Cel mai slab candidat de pe listele USR … pacat

Citeste si   Parlamentarii IEȘENI au fost repartizati pe COMISII! Pe ce specializări vor activa in următorii 4 ANI

Ana Filip – Nu ați făcut nimic în parlament timp de 4 ani. Nimic pentru Iași. Nici un cuvânt. Stați departe.

Mulți dintre ieșeni o consideră pe CHICHIRĂU unul dintre cei mai slabi parlamentari ieșeni. La o căutare rapidă pe site-ul Camerei Deputaților, la secțiunea ”Activitate parlamentară în cifre” regăsim la Chichirău în cei patru ani de parlamentar următoarele: 45 de luări de cuvânt, 2 luări de cuvânt în BP, 116 propuneri legislative, 14 întrebări și interpelări și 13 moțiuni.

Cosette CHICHIRĂU – apartament în America și 10 depozite bancare

Conform declarației de avere, CHICHIRĂU deține un apartament în America, de 62 mp. dobândit în anul 2016.

La capitolul conturi și depozite bancare, CHICHIRĂU și-a deschis un cont în anul 2003 la Bank of AMERICA în valoare de 10.267 USD, un al doilea cont a fost deschis în anul 2014 la Fidelity Brokerage Services LLC în valoare de 270.056 USD.

Al treilea cont a fost deschis de CHICHIRĂU în 2016 la Cambridge Savings Bank în valoare de 909 USD. Tot în 2016, CHICHIRĂU și mai deschis un cont și la ING BANK în valoare de 23.161 LEI.

În 2020, CHICHIRĂU a mai deschis alte 4 conturi bancare la REVOLUT după cum urmează: primul de 12.703 EURO, al doilea în valoare de 8.704 USD, al treilea în valoare de 41 GBP și ultimul în valoare de 2.500 JPY.

CHICHIRĂU are 2 împrumuturi unul de 25.000 LEI, respectiv 87.500 LEI sumele datorate sunt către Asociația Centrul de Știință Aleodor și către USR.

Cosette CHICHIRĂU are și un credit contractat în anul 2012 în valoare de 196.090 USD și scadent la data de 05.01.2042.

Idemnizația de deputat i-a adus anual suma de 131.412 LEI.

Apartamentul din America a fost închiriat după plecare lui CHICHIRĂU, iar chiria anuală pe care o încasează este de 23.300 USD.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ