Share

În timpul campaniei pentru alegerile locale candidata USR PLUS, Cosette Chichirău a fost constant vocală în legătură cu opoziția față de acțiunile Partidului Național Liberal.

Aceasta a afirmat cu fiecare ocazie motivele pentru care nu își dorește asocierea cu acest partid și a exclus din prima o alianță între cele două formațiuni politice la nivelul județului Iași.

„O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Totuși, după finaizarea alegerilor actualul primar ieșean Mihai Chirica a declarat în timpul unei conferințe de presă ce a fost susținută pe data de 29 septembrie faptul că PNL Iași a fost mereu deschis la o alianță cu cei din USR PLUS.

Citeste si   Marcel Ciolacu, mesaj de ultimă oră pentru Marian Oprișan legat de candidatura la alegerile parlamentare

În urma unui articol scris de cei de la Digi24 referitor la o posibilă alianță între cele două formațiuni politice, Cosette Chichirău, într-o postare de pe pagina sa oficială de facebook a declarat:

”O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!

Votăm proiectele bune pentru ieșeni, indiferent de cine sunt propuse, dar nu girăm afacerile ilegale patronate de mafia care îl susține.

Dacă jurnaliștii de la Digi24 m-ar fi sunat, ar fi aflat de la mine că declarațiile celor doi sunt o tentativă jalnică de manipulare.

USR PLUS a intrat în Consiliul Local și în Consiliul Județean ca să blocheze tunurile mafiei pe care cei doi o protejează. Nu ca să le fie complici. În Iași, USR PLUS este în opoziție față de sistemul transpartinic patronat de Alexe și Chirica„


Share

LĂSAȚI UN MESAJ