Deputata USR, Cosette Chichirău, care este și președinta organizației județene din Iași, a anunțat că va candida la șefia partidului în cadrul alegerilor interne care vor avea loc la începutul lunii viitoare.

”Cel mai important lucru pe care îl am de spus despre organizarea internă a partidului este că apartenența la ”clan” nu mai poate să fie un criteriu pentru promovarea oamenilor. Teambuildingul președintelui va dispărea. Pentru că în USR nu avem nevoie de cultul personalității”, le-a transmis Cosette CHICHIRĂU membrilor USR, în anunțul de candidatură.

Citeste si   Gabriel Oprea, la Realitatea PLUS: „Vor fi costuri politice pentru cei de la guvernare dacă nu se aplică Legea pensiilor”

În documentul prin care și-a anunțat candidatura la șefia USR, Cosette Chichirău, reprezentantă a taberei contestatarilor actualei conduceri, le-a mai transmis membrilor partidului că ”fără o bază solidă, fără acea mult ironizată democrație gălăgioasă, noi nu vom putea niciodată reconstrui ce am pierdut în 50 de ani de comunism și în 3 decenii de democrație originală”.

Citeste si   Interviu MARATON cu prof. dr. Laurenţiu ŞOITU: ”Prin metoda ONLINE, nu vă ascund faptul că fiecare REZISTĂ cât POATE”

Cosette CHICHIRĂU nu este singurul candidat la sefia USR

Pe lângă Cosette Chichirău, în cursa pentru șefia USR au mai intrat Dan Barna, Liviu David, Alexandru Cristian Surcel și Vișinel Bălan.

Președintele USR urmează să fie ales prin votul electronic al tuturor membrilor partidului în perioada 1 – 3 septembrie, urmând ca pe 14 septembrie să aibă loc congresul pentru alegerea Biroului Național, structura centrală a conducerii formațiunii.

Contactat telefonic, președintele USR Iași, Filip Hăvârneanu ne-a comunicat următoarele: ” Din punctul meu de vedere este normal să avem mai mulți candidați la funcția de președinte a unui partid având în vedere că suntem un partid democratic, ci nu un partid comunist să avem un candidat unic. Noi, partidul USR îl susținem pe Dan Barna la alegerile prezidențiale, dar la șefia partidului este firesc să fie mai mulți candidați”

Citeste si   100% TU DECIZI! Dan Barna, avere pe cârca celor oropsiți. Cum s-a îmbogățit șeful USR din fonduri europene

 

DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

1 COMENTARIU

  1. E de aşteptat la Congres să apară doctrine sau orientări noi. Şi Dobrovie a trecut la liberali. Cine candidează şi obţine sub 7% din voturi, desfiinţându-l însă zgomotos pe Barna, ar trebui să nu mai aibă pretenţii la a fi pe liste, la locale sau parlamentare în 2020, deoarece electoratul fuge de certuri.

LĂSAȚI UN MESAJ