Share

Conflictul ar fi pornit de la o bordură spartă. Un dezvoltator imobiliar, nemulțumit că o bucată de marmură din fața blocului său a fost distrusă, a încercat să facă dreptate…

“A iesit pornit pe noi si ne a zis ceva in genul “Nu vezi ca mi-ai rupt marmura? Asa se parcheaza?” O bucata de marmura, aia era paguba”, a spus Bianca Adam, cunoscută drept Tequila.

Discuția a degenerat. Vloggerița spune că, în tot acest timp, nimeni nu le-a sărit în ajutor.

“A sărit la bătaie. M-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, moment în care Brandi l-a prins de umeri sau de mâini nici nu știu exact, eu nu mai aveam telefon, moment în care eu am scos spray-ul cu piper, el îl ataca pe Brandi, am venit și l-am sprayat. Am fugit foarte tare în momentul ăla, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandi și i-a spart capul”, a povestit tânăra.

Citeste si   Nepotul lui Elvis Presley a murit. Prima ipoteză: sinucidere

“Am cerut ajutor si absolut nimeni nu ma ajuta, eram foarte agitata tipam plangeam, am spus il bate pe prietenul meu va rog sa ma ajutati. Mi-a facut semn să vin, spre acolo spre in spatele blocului gandit. Ma trezesc singura fara telefon, fara cheile de la masină fara cheile de la casa, fara Brandi, ma trezesc cu el, un metru 80 de om, cu un fier de vreo 3 metri de constructii care se pune la bazele blocului”, povesteste Tequila.

Citeste si   Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit. Mesaj cutremurător după moartea acesteia

“Injura si alearga cu mine spre el si ma loveste cu el in picior da cu toata forta lui, in afara faptului ca am inceput sa urlu după ajutor si să alerg am avut norocul ca am avut reflexul de a sari si a-l bloca cu coapsa si cu mana. M-a lovit cu un fier si ca ma alearga pentru ca eu nu m-am uitat nici 2 secunde in spate pentru ca am crezut ca este pe urmele mele incontinuu doar voiam sa ma ascund. Am o vanataie de 17 cm, mana umflata si vanata”, a mai povestit Bianca.

Citeste si   Rusia nu rămâne indiferentă la decizia justiției turce referitoare la Hagia Sofia. Ce i-a transmis Vladimir Putin lui Recep Erdogan

Vloggerița nu a vrut să-i divulge numele agresorului, dar a depus plângere pe numele lui. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ