Căpitanul echipei, Cosmin Frăsinescu, şi golgheterul Andrei Cristea au semnat prelungirea contractelor cu Poli Iași 

Cosmin Frăsinescu este de părere că acestă decizie este una luată natural, care dă dovadă de mult fair play, și care a venit la timpul potrivit, și asta pentru că lunile următoare contractul urma să expire.

S-a procedat corect, este un lucru normal, este o prelungire cu negociere de ambele părţi. Având în vedere această situaţie, cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple astfel, cu jucătorii aflaţi în ultimele 6 luni de contract. Este o chestiune de fair-play până la urmă“, a declarat Cosmin Frăsinescu.

Citeste si   Primăria DUMEȘTI dorește intabularea DRUMURILOR sătești în vederea demarării în viitor a unor PROIECTE mult așteptate de LOCALNICI

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a susținut că va iniția propunerea prelungirii contractelor şi pentru alți jucători ai echipei antrenate de Mircea Rednic

Jucătorul Andrei Cristea a adresat mulțumiri susținătorilor și conducerii Poli Iași:

Mulţumesc pentru această şansă de a continua. În ultimul timp am primit foarte multe mesaje de la suporteri şi le mulţumesc pentru susţinere şi sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început şi ne dorim ca în acest campionat să avem rezultate foarte frumoase”, a afirmat jucătorul Andrei Cristea.

Citeste si   Elevii liceului agricol “Mihail Kogalniceanu” din MIROSLAVA, PREMIAȚI în FINALA națională a competiției europene de ANTREPRENORIAT “Company of the year 2020”

Mă bucur că astăzi au semnat şi căpitanul şi golgheterul Iaşului, doi jucători exponenţiali pentru culorile alb-albastre. În zilele următoare voi avea discuţii şi cu ceilalţi jucători şi sperăm ca împreună să trecem peste această perioadă grea şi să construim un proiect frumos la Iaşi, care să bucure toţi suporterii din această parte a ţării“, a declarat președintele clubului Politehnica Iași, Paraschiv Ciprian.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ