Share

Cosmin Necula:  Am discutat în cursul acestei săptămâni, la Bruxelles, cu doamna comisar Corina Crețu despre absorbția fondurilor europene pentru susținerea dezvoltării urbane durabile, precum și a dezvoltării regionale în ansamblu.

Am reiterat, cu acest prilej, faptul că Bacăul este deschis spre Europa și este un oraș care mizează, în ceea ce privește investițiile (și nu numai), pe “cartea” europeană.

Fondurile europene sunt cheia dezvoltării municipiului nostru, iar folosirea banilor europeni în mod corect și chibzuit va conduce la rezultatele așteptate.

Ca oraș de reședință beneficiar de finanțări prin Axa 4 a POR, Bacăul are la dispozitie alocări totale de 40,8 milioane euro.

Citeste si   VIDEO Descoperire șoc a polițiștilor: Militari implicați în rețea uriașă de contrabandă cu tutun

CITEȘTE ȘI …

INVESTIȚII MAJORE propuse de CJ Bacău spre finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala


Ne așteptăm la deschidere din partea structurilor europene în gestionarea acestor fonduri și la o abordare flexibilă care să permită dezvoltarea unor proiecte sustenabile pentru Municipiul Bacău, de care orașul are nevoie mai mult ca niciodată.

Citeste si   REPORTAJ/Tulcea: Clubul şcolar de atletism al satului Turcoaia aniversează 20 de ani, perioadă cu 40 de titluri de campion naţional câştigate

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ