Share

În data de 16 septembrie, candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean Iași, Costel Alexe a declarat faptul că cere primarilor sociali democrați care amână achiziționarea materialelor necesare pentru elevi „să demareze urgent achizițiile”.

Într-adevăr, lipsa dispozitivelor necesare pentru accesul la educație constituie o adevărată problemă pentru elevii ieșeni. Candidatul liberal Costel Alexe se folosește de problemele cu care se confruntă sistemul educațional pentru a da vina pe social democrați. Totuși, acesta uită faptul că începerea noului an școlar a fost gestionată de un guvern liberal.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Ministrul drujbă profită de orice ocazie pentru a obține simpatia alegătorilor

Costel Alexe și-a intrat deja în atribuții în acest decret care îi vizează în mod agresiv pe primarii social democrați. Edilul ieșean a îmbrăcat deja haina Consiliului Județean cu mai bine de o săptămână până la alegeri.

Se anunță un mandat furtunos petrecut în termeni foarte duri și un limbaj foarte aspru față de primarii din tabăra opusă, primarii PSD.

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

În comunicatul de presă ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Iași a declarat:

„Nu transformați nevoile copiilor în luptă și boicot electoral, nu vă jucați cu soarta unei generații pentru interesele voastre înguste.

După 27 septembrie voi fi un partener corect cu toții primarii din județ, indiferent de culoarea politică, ce se luptă și muncesc pentru comunitățile lor. Dacă, însă, voi constata că unii dintre ei au sabotat începerea anului școlar, nu voi avea nicio remușcare să-i evit pentru următorii ani. Ei nu vor mai fi parteneri pentru mine. Acest început de an școlar este și un test al corectitudinii, al eficienței și al implicării administrative!”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ