Share

În cadrul conferinței de presă USR PLUS din data de 18 septembrie, Marius Bodea a adus la lumină mai multe informații despre parteneriatul voalat dintre Damian BUTNARIU și candidatul liberal Costel ALEXE.

Edilul din Mogoșești-Siret acuzat că a abuzat sexual două minore în sediul primăriei candidează pentru un nou mandat. Deși liberalii nu au desemnat niciun candidat în localitatea ieșeană, se pare că Damian Butnariu a ales să folosească în continuare culorile PNL-ului.

Citeste si   Viorica Dăncilă vrea o „relație vibrantă” între Europa și Rusia. Viziunea, într-un editorial semnat de fostul premier în presa străină

Acest lucru poate însemna doar faptul că Partidul Liberal îl susține în continuare din umbră

Deși primarul ieșean, Damian Butnariu a fost exclus din PNL în luna ianuarie, acesta încă menține legătura cu președintele liberal Costel Alexe care se pare că l-ar primi înapoi după alegeri cu brațele deschise.

În cadrul conferinței de presă, Marius Bodea, candidatul USR pentru președinția CJ Iași a declarat:

„Sunteți mândri de investigația Recorder de ieri ce arată cum președintele Costel Alexe trimitea mesaje siropoase primarului pedofil „Te iubesc ca pe tatăl meu”? Vorbim de un primar care a nenorocit două copile în sediul primăriei. „Suntem alături de tine”.  Asta este ceea ce așteptați voi ca mesaj din partea PNL?”


Share

LĂSAȚI UN MESAJ