Share

Prioritatea zero a unei administrației centrale sau locale trebuie să fie sănătatea oamenilor și nicidecum îndestularea clientelei de partid sub paravanul situației de urgență!

Astăzi, în plină criză medicală și umanitară, când Iașul este pe locul 3 în topul județelor din România cu persoane depistate pozitiv cu Covid 19 , când sute de mii de locuitori așteaptă măsuri ferme și rapide împotriva răspândirii epidemiei globale, când mii de ieșeni sunt în carantină sau autoizolare, iar sistemul medical este solicitat la maximum, când Guvernul intreprinde toate măsurile pentru a asigura stabilitate economică și socială în țară, Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași își etalează inconștiența monumentală și alocă 2 milioane de lei din fondurile publice ale județului Iași pentru construcția unei săli de sport la Schitu Duca, un demers pur electoral, sacrificând inconștient sănătatea oamenilor!

Citeste si   Carantinare TOTALĂ în Capitală | Ludovic Orban: „Este o decizie pe care o iau specialiştii. Nu ne dorim acest lucru, în mod evident”

Iașul este al 2 lea județ al țării, un centrul medical regional în care sunt aduse cazurile deosebit de grave din toată regiunea și toate spitalele ieșene sunt în prima linie a luptei cu coronavirsului!

În timp ce în multe spitale din subordinea Consiliului Județean Iași sute de medici, asistente și personal auxiliar lucrează până la epuizare și se expun unor riscuri inimaginabile 24 de ore din 24 și își cumpără materialele de protecție din banii de acasă, inconștientul Maricel Popa direcționează fondurile atât de necesare în vreme de criză pe criterii politice către mofturi de baronet local!

Citeste si   Dan Barna, ars la buzunar pentru că a lipsit nemotivat de la Camera Deputaților

Domnule Maricel Popa, vă somez public să stopați acest demers iresponsabil și inconștient!

Vă somez să vă exercitați funcția publică în interesul Iașului și al ieșenilor, să dați dovadă de demnitate și de un minim profesionalism și să alocați fondurile publice pentru urgențe și pentru protejarea vieții și sănătății ieșenilor!

Citeste si   STUDIU: Așteptările ANTREPRENORILOR din EUROPA cu privire la anul 2021

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ