Share

Miercuri, 15.07, Direcția Silvică Suceava a fost sesizată cu privire la o altercație care a avut loc, după programul de muncă, între un pădurar, angajat al Ocolului Silvic Moldovița și un cetățean din localitate. Consiliul de Disciplină a luat decizia eliberării din funcție a anagajatului implicat în incident.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Ministrul Mediului, Costel Alexe s-a arătat indigrat de incident, susținând că “Mi-am asumat #ZEROToleranță față de astfel de fapte și vreau să se înțeleagă foarte clar că doar cu oameni integri și profesioniști voi colabora!”.

Preocupările Ministrului Alexe

Alexe, în loc să se procupe de problemele reale cu care România se confruntă, găsește potrivit să intervină într-un conflict spontan între 2 cetățeni. Întrucât acesta este rolul unui Ministru.

Citeste si   "Legile Puterii" Tudose despre mesajul lui Ponta la moartea lui Maradona: Omul e demențial, zici că au copilărit împreună

Gravitatea situației l-a atins pe Costel Alexe, care pare, în ultimul timp, să caute tot mai multe motive să nu se preocupe de ce este mai important pentru Români. Amintim faptul că Iașul este pe primele trei locuri la nivel național în ceea ce privește poluarea. Iașul a depășit de multe ori limita admisă de concentrații de particule în suspensie, fapt care a generat catalogarea aerului drept nesănătos pentru respirat.

Citeste si   Tudose la "Legile Puterii": Dacă eram la Guvern, dădeam anunț că angajez medici la ATI cu 15.000 de euro pe lună

Un alt subiect care ar trebui să îl preocupe pe Ministrul Mediului, după cum îi spune și funcția, ar fi, de exemplu, legat de tăierile ilegale de pădure.

În aceeași postare pe Facebook, i s-a atras atenția lui Alexe asupra repunerii în funcția de sef la Cadastru a Narcizei Nedelcu (după 8 ani în care a fost anchetată), miercuri (15.07 – n.r.), chiar dacă a fost condamnată definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu și comiterea unor fapte de instigare la fals intelectual.

Citeste si   Monica Anisie, despre metode de combatere a abandonului școlar din România. CARE sunt pașii următori

Între timp comentariile au fost șterse.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ