Share

Costel ALEXE și-a făcut un obicei din racolare și amenințarea primarilor din județul Iași!

De curând, ALEXE a ținut să „motiveze” primarii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie cum știe cel mai bine: AMENINȚÂND cu BLOCAREA PROIECTELOR.

Mai mulți primari din județul Iași au declarat sub protecția anonimatului că au fost amenințați de președintele Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE cu blocarea proiectelor pentru mandatul 2020-2024.

ALEXE le-a declarat primarilor că scorul de la alegerile locale nu mai înseamnă nimic în momentul de față și că trebuie să muncească în această campanie încât să scoată un scor mult mai mare decât la alegerile din septembrie, altfel riscă să rămână fără proiecte în perioada 2020-2024.

Costel ALEXE, expert la AMENINȚĂRI și ȘANTAJ

Cunoaștem faptul că mai mulți primari PSD din Iași au bătut palma la începutul lunii august a.c. cu PNL, alegând să candideze pentru un nou mandat pe listele liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie.

Acest lucru a fost posibil, tot în urma amenințărilor și presiunilor președintelui Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE.

Mai mulți primari social democrați din județul Iași au declarat sub protecția anonimatului în luna august a.c. că au fost șantajați de Costel Alexe. Prin ”șantaj” ne referim la faptul că au fost amenințați cu blocarea unor proiecte dacă nu vor adera la PNL. Unii primari au cedat presiunilor și au trecut la Partidul Național Liberal în timp ce alți primari s-au păstrat pe poziții asumându-și un eventual blocaj al proiectelor.

În cadrul unei conferințe de presă reporterii Ziarului Bună Dimineața Iași au adresat o întrebare referitoare la presiunile pe care le exercita PNL-ul asupra primarilor social democrați. Reacția grosolană a lui Costel Alexe la acel moment, ne-a surprins. Acesta nu doar că a evitat întrebarea, vorbind cu totul pe lângă subiect, dar când a fost rugat să dea un răspuns punctual acesta s-a ridicat de pe scaun și a început să-și strângă lucrurile.

Întrebarea adresată de reporterii noștrii a fost una pertinentă având în vedere faptul că în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Costel Alexe, alături de Rareș Bogdan au declarat faptul că nu vor exista racolări de la Partidul Social Democrat. Totuși, această promisiune de campanie a fost vizibil încălcată de liderii politici care refuză să discute evenimentul.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ