Share

Într-o postare realizată în data de 3 septembrie pe pagina sa oficială candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean, Costel Alexe continuă atacurile la adresa adversarului său social democrat și actualul președinte CJ Iași, Maricel Popa.

Acesta susține de asemenea că în următorul său mandat nu promite autostrăzi, spitale, stadioane sau săli polivalente pe care le numește cu nepăsare ”proiecte banale, redundante„.

Citeste si   Mușchii lui Klaus Iohannis, virali pe internet - VIDEO

În textul postat pe pagina sa, liberalul Costel Alexe continuă să atace actuala conducere PSD dar din păcate nu prezintă niciun proiect complex pe care îl va implementa Partidul Național Liberal în cazul în care va câștiga alegerile din 27 septembrie.

În mesajul postat pe pagina sa oficială, candidatul PNL la președinția Consiliulu Județean Iași, Costel Alexe, a declarat:

”Avem la Consiliul Județean Iași aceeași situație: o administrație obtuză, incapabilă să creioneze o viziune de dezvoltare a primului județ din România care va atinge 1 milion de locuitori, sufocată de interese politice.

Actuala conducere PSD a Consiliului Județean Iași nu a stabilit nici un contact cu parteneri europeni, nu a deschis uși și nu a valorificat oportunități de dezvoltare a Iașului, nu a atras investitori și nu a facilitat cadrul pentru dezvoltarea mediului economic autohton, afaceri ieșene, un brand județean puternic și competitiv.

Neputința și nepriceperea lui Maricel Popa s-au răsfrâns asupra întregului aparat administrativ care a rămas anchilozat în trecut.

Nu promit alte autostrăzi, nu promit spitale, stadioane, săli polivalente care sunt deja proiecte banale, redundante, dar care au fost neglijate constant în peste 20 de ani de administrație PSD la Consiliul Județean Iași„


Share

LĂSAȚI UN MESAJ