Share

Într-un comunicat de presă transmis de către Președintele PSD Maricel Popa, acesta îl acuză pe Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Costel Alexe de faptul șantajează primarii social democrați.

Nu este prima dată când liderul liberal primește astfel de acuzații

Tot mai mulți primari social democrați vorbesc despre presiunile la care sunt supuși de Costel Alexe pentru a trece la Partidul Național Liberal. Unii chiar au declarat sub protecția anonimatului că liderul liberal le-a cerut să asigure un număr de voturi pentru PNL în localitățile pe care le conduc.

Citeste si   Președintele Iohannis, în vizită la Stația de comprimare gaze naturale Jupa

În comunicatul de presă liderul social-democrat, Maricel Popa, a declarat:

Cinismul penelist merge și mai departe. Primarii blamați, acuzați, atacați sunt acum forțați să meargă la PNL. Au văzut că aleșii noștri sunt oameni de calitate, sunt oameni care au muncit pentru comunitățile lor, care au făcut proiecte și căroraromânii le acordă toată încrederea. Au fost înjurați pentru că așa dădea bine în presă, că acesta era trendul, dar totul era o minciună sfruntată.

Ce încredere să ai în astfel de oameni, care te constrâng să iei decizii? Poți să ai încredere că își vor respecta vreodată promisiunile și că șantajul nu va continua?

Presiunile asupra primarilor PSD sunt enorme. Campania lor electorală nu înseamnă proiecte pentru comunități, ci racolarea primarilor social-democrați. Cred că oamenii văd aceste lucruri, văd duplicitatea peneliștilor, văd că unii din PNL strigă sus și tare că sunt împotriva traseismului, iar alții apelează la toate metodele pentru a aduce cu arcanul în PNL primarii aleși ai PSD. Ipocrizia este caracteristică peneliștilor, dar nu cred că a fost vreodată atât de evidentă ca până acum

Nu este normal ca aceste presiuni politice să existe.

Citeste si   Ludovic Orban: ”Instituțiile sunt obligate prin OUG să furnizeze serviciile online dacă asta se cere, dar mulți s-au întors la hârtii”

Într-o țară democrată este inacceptabil să existe constrângeri legate de aderarea la anumite formațiuni politică.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ