Share

În cursul săptămânii trecute, pe pagina oficială de Facebook a liderului liberal, Costel Alexe a apărut un film de prezentare. În acest material, candidatul PNL, este prezentat ca fiind o persoană smerită, interesată de istorie și spiritualitate.

Ca reacție la acest videoclip, istoricul Dorin Dobrincu, a postat pe contul său personal:

”Lui Alexe nu-i vine să creadă nici acum ce noroc a dat peste el, ce pleașcă i-a căzut în brațe. A devenit deputat la 28 de ani (în 2012, când era USL-ul în floare), după ce cărase gențile lui Relu Fenechiu și Mugur Cozmanciuc, plus alte bagaje. Reales deputat în 2016, cu mari emoții, la redistribuire, și-a promis că nu va mai trece niciodată prin așa ceva. Drumul lui a fost nivelat de plecarea la pușcărie a lui Fenechiu, de tragerea pe linie moartă a lui Cristian Adomniței, apoi de bâlbele, de lipsa de coeziune a jumătății PDL a noului PNL.

De voie, de nevoie, Alexe a făcut alianță cu Marius Bodea. Ambii se temeau de o posibilă reformă în PNL Iași. Pentru a reuși au recurs la diverse practici, inclusiv la „vicierea” alegerilor interne, organizate de ei și oamenii lor. Unii (curajoșii anonimi, autointitulați „membrii simpli”) au recunoscut recent asta într-o scrisoare deschisă adresată lui Bodea, acuzat că a „trădat” partidul care i-a dat sinecuri și un post de deputat”

În ultima perioadă, relația dintre Mihai Chirica și Costel Alexe pare să fie din ce în ce mai strânsă. Cei doi liberal sunt văzuți foarte des împreună la evenimente. Deși Chirica a intrat recent în PNL, nu s-a ferit să ascundă faptul că încă știe cum se trag sforile în PSD. Cu ajutorul lui, Costel Alexe, a reuști să aducă foarte mulți primari social democrați în rândul liberalilor.

” Dacă mergi prin oraș și prin județ peste tot vezi bannere cu chipurile lui Mihai Chirica și Costel Alexe. O mare de bannere. Au răsărit într-o noapte. Chirica are și el faima de tăietor de copaci în centrul orașului. În 2013 l-a secondat pe Gheorghe Nichita în tăierea teilor din Iași. De unde și faima de TaiTei.

Alexe și Chirica sunt doi băieți buni care vor să ne salveze de PSD. E un fel de a spune, de vreme ce Chirica vine din PSD, iar în PNL a aterizat în sfârșit de februarie-început de martie 2020. Odată cu pandemia. E și el un fel de coronavirus pentru oraș. Unul dintre campionii naționali la importul de primari PSD în PNL este Alexe. A umplut partidul de pesediști. Dacă ați uitat, când trec la PNL pesediștii devin subit buni. Trec de partea poporului, cum se străduiesc să creadă băieții din partid”


Share
Citeste si   Ludovic Orban, la Dâmbovița: ”Reindustrializarea României constituie un obiectiv prioritar pentru politica Guvernului pe care îl conduc” VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ