Share

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus

Zilnic, la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, sunt testați zeci de pacienți, pentru infecția cu  noul CORONAVIRUS.

În prezent, în România sunt confirmate 32 de cazuri de coronavirus, după ce, două cazuri de îmbolnăvire cu noul virus au fost înregistrate la Iași.

Citeste si   MOLDOVA, regiunea uitată a ROMÂNIEI! PROIECTUL Autostrăzii A8 Ungheni-Iași- Târgu Neamț-Târgu Mureș se amână din nou

Este vorba despre doi bărbați din Iași, unul în vârstă de 42 de ani, care a venit din Veneția în data de 2 martie și un bărbat de 38 de ani, venit de la Varşovia, care se afla în izolare la domiciliu.

Pe data de 10 martie, „un bărbat a venit cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Pacientul avea o stare generală bună, însă, în urma analizelor, s-a constatat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta urmează să fie pus sub tratament și va fi izolat, timp de 14 zile.”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Carmen DOROBĂȚ.

Citeste si   1.551 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În schimb, pe 11 martie, medicii ieșeni au mai confirmat o infecție cu noul coronavirus. În acest moment, pacientul se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ