Share

Cozmin Guşă a devenit noul preşedinte al Fedraţiei Română de Judo. El a câştigat cu 121 de voturi din 143 posibile.

Cozmin Guşă a obţinut 121 de voturi din 143 posibile şi a devenit noul preşedinte al FR de Judo. “E un rezultat care mă onorează şi care mă obligă pentru a repune judoul românesc pe firmamentul sportului mondial. Scopul meu e ca în cel mult un an FRJ să fie cel mai bine organizat for sportiv din România şi cel mai bine finanţat din fonduri private”, a spus Guşă pentru ProSport.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Alegerile la Fedraţia Română de Judo s-au desfăşurat luni, de la ora 14.00, la sediul COSR (lângă Arcul de Triumf), în prezenţa a 150 de delegaţi ai cluburilor de judo din ţară. Pentru funcţia de preşedinte au candidat  Cozmin Guşă si Nicolae Traşcă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ