Jumătate din această sumă va fi donată asociaţiei Crisis, care sprijină persoanele fără adăpost, iar cealaltă jumătate va ajunge în conturile organizaţiei Refuge, care oferă ajutor pentru victimele abuzurilor domestice, conform AGERPRES.

J.K. Rowling a făcut acest anunţ pe Twitter în cadrul seriei de evenimente ce marchează – folosind hashtagul #HarryPotterDay – Ziua Internaţională Harry Potter, sărbătorită în fiecare an pe 2 mai. Totodată, sâmbătă a fost ziua ce a marcat aniversarea unui eveniment major relatat în cărţile publicate de celebra scriitoare britanică.

Citeste si   Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul dezgustător: "O făcea chiar dacă eram gravidă!"

“Astăzi, celebrăm a 22-a aniversare a Bătăliei de la Hogwarts, dar voi fi sinceră cu voi şi vă spun că ar fi nepotrivit să vorbesc despre decese fictive. Prea mulţi oameni şi-au pierdut rudele în lumea reală”, a scris cunoscuta romancieră într-un mesaj pe Twitter.

J.K. Rowling, care a scris multe dintre poveştile sale incluse în seria “Harry Potter” în timp ce locuia la Edinburgh, a mai spus că multe persoane vulnerabile, care sunt fără adăpost sau au o relaţie abuzivă cu partenerii lor de viaţă, suferă foarte mult în această perioadă de izolare la domiciliu, în care virusul corona continuă să se extindă

Citeste si   Căpșunile, un pericol pentru sănătate. Care este motivul
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ