Share

Cu puţine cuvinte sau cu povești incredibile, am întâlnit credincioși la Sfânta Cuvioasă Parascheva cu subiecte care au ca unitate principală iubirea și speranța față de Dumnezeu

 

 

  

Rămasă o primă și ultimă speranță: credința prinde contur la Mitropolia Iași de Sfânta Cuvioasă Parascheva.

„Eu sunt tare bolnavă, sunt din Iași, din Tătărași, nu am bani de spital, de pastile, nu am lucrat niciodată, mă rog acolo Sus, că membrii din familia mea sunt fiecare pentru ei, m-au uitat, a mărturisit credincioasa Elena.”

Oamenii în mare parte îmi spun că au ținut posturi multe şi au cunoscut credința adevărată și s-au gândit la păcatele lor.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

„Eu sunt de la Târgoviște. Drumul a fost obositor, dar Sfânta mi-a întărit și mi-a dat așa o pace”… a mărturisit credinciosul Ion.

„Sper să fiu eu bine și copilul, ne rugăm necontenit la Sfânta, a mărturisit Maria.”

Ca să spun în puţine cuvinte, persoanele venite la pelerinaj au crezut numai în cuvintele lui Dumnezeu şi Dumnezeu i-a primit la El cu această credinţă.

Citeste si   Nou FOCAR de COVID-19 în MIROSLAVA! 11 persoane au fost testate POZITIV

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ