Share

Pe 28 Noiembrie, începând cu ora 9:30 va avea loc evenimentul Crește-ți Afacerea cu EatyGo, care se va desfășura la Camera de Comerț și Industrie Iași

În data de 28 Noiembrie producătorii locali pot participa la “Crește-ți afacerea cu EatyGo” un eveniment organizat de Fabricat în Iași și EatyGo în colaborare cu Camera de Industrie și Comerț Iași, eveniment ce își propune să ajute antreprenorii locali să vândă mai mult prin intermediul aplicației online EatyGo.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

Evenimentul va începe la ora 9:30 și va fi desfășurat la Camera de Industrie și Comerț. Antreprenorii ieșeni care dețin o afacere din industria alimentară sunt invitați să participe la eveniment pentru a se înscrie în aplicație și să primească un instructaj pentru folosirea acesteia.

Înscrierea este gratuită.

Evenimentul este potrivit pentru producătorii locali autorizați sau în curs de autorizare, ce produc alimente sau băuturi. Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina de Facebook Fabricat în Iași sau EatyGo.

Citeste si   De ce la TOMEȘTI toate contractele mari ajung la LIS AFFAIR SRL? Ștefan TIMOFTE: „Așa vreau eu!”

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ