Share

Un tânăr de 20 de ani din Iași a plătit cu viața îndrăzneala de a le cere unor băieți să nu mai facă gălăgie în scara blocului.
Un minor a vrut să-i dea o lecție și a venit în casa lui cu un cuțit. Într-o fracțiune de secundă, l-a înjunghiat mortal.

Victima abia venise din Italia. Când și-a dat seama ce a făcut, atacatorul, în vârstă de 17 ani, a fugit și a încercat să se ascundă. Polițiștii au reușit să îl prindă și acum îl cercetează  pentru omor.

Citeste si   USL–ul renaște la IAȘI! Mihai "danone" CHIRICA reprezintă atât PNL cât și PSD în Consiliul Local

Tânarul urmează să fie prezentat în fata judecatorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Deși este minor, el riscă până la 25 de ani de închisoare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

2 COMENTARII

  1. De ce poliția locală nu își face treabă să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Rog poliția locală sa patruleze și în cartierul Dacia în parcul destinat copiilor spate blocurile ANL. Acolo seara de seara se aduna copii 16,17 ani care stau acolo si consuma tot felul de băuturi .Unde este ordinea și liniștea publică. Tot odata rugam primarul Mihai Chirica sa închidă locurile care ar trebui folosite de oameni cu dezabilități și care sunt folosite de copii cu role și stau și acești minori de 16, 17 ani. Nu le poți spune nimic că te amenință devinn agresivi.
    Va rugam frumos locatari fi jurul blocurilor .

LĂSAȚI UN MESAJ